Το τριμάρισμα είναι μια αντρική υπόθεση και θέλει το κατάλληλο εργαλείο!

0

Το BeardTrimmer 7000 είναι το πλέον εξελιγμένο μοντέλο στη γκάμα της εταιρείας,  κατασκευασμένο με όλο το know-how και την τεχνολογία που διαθέτει η Philips. Η κεφαλή του έχει πλάτος 32 χιλιοστά για να καλύπτει τη μέγιστη δυνατή επιφάνεια σε κάθε πέρασμα και οι λεπίδες από ανοιξείδωτο ατσάλι εγγυώνται πως κάθε τρίχα θα κοπεί με τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια, με ένα μόνο πέρασμα. Η συσκευή της Philips διαθέτει 18 διαφορετικά επίπεδα ρύθμισης με βήματα του 0,5 χιλιοστού, ώστε να πετύχετε το τέλειο trimming.

Τα δύο διαφορετικά χτενάκια που διαθέτει κουμπώνουν πάνω στην κοπτική κεφαλή και οδηγούν τις τρίχες στη βέλτιστη θέση κοπής, ώστε να διασφαλίζετε πάντα ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα χωρίς πυκνά ή αραιά σημεία. Όμως, το δυνατό χαρακτηριστικό του BeardTrimmer 7000, είναι το σύστημα συλλογής των τριχών, ώστε να μην γεμίζετε το μπάνιο και αναγκάζεστε να καθαρίζετε κάθε φορά ή, ακόμα χειρότερα, να τις βρίσκει το έτερον ήμισυ.

philips beardtrimmer 7000 (3)

Ο ενσωματωμένος ανεμιστήρας δημιουργεί κενό αέρος που απορροφά τις τρίχες μόλις κοπούν και τις αποθηκεύει σε ειδικό χώρο, ο οποίος αδειάζει και καθαρίζεται πανεύκολα με το ειδικό βουρτσάκι καθαρισμού, στο τέλος της διαδικασίας. Έχετε πολύ πυκνά και απαιτητικά γένια; Κανένα πρόβλημα για το trimmer της Philips καθώς με ένα άγγιγμα ενεργοποιείτε το Turbo power boost mode, για μέγιστη ισχύ και απόδοση που θα σας καλύψει και τις πλέον δύσκολες περιπτώσεις. Και με μόλις 1 ώρα για την πλήρη φόρτιση και διάρκεια λειτουργίας 50 λεπτών, το BeardTrimmer 7000 πολύ δύσκολα θα «μείνει» από μπαταρία.

philips beardtrimmer 7000 (2)

Δε χρειάζεται συντήρηση και λίπανση, αρκεί να το καθαρίζετε μια στο τόσο με το παρεχόμενο βουρτσάκι, ενώ η ποιότητα κατασκευής του είναι στα αναμενόμενα, από την Philips επίπεδα: Στιβαρή, με εντυπωσιακή εμφάνιση αλλά μαλακή και άνετη λαβή, αλλά και ένα travel pouch για να το μεταφέρετε μαζί σας στις διακοπές και τα ταξίδια, ακόμα και… στο γραφείο! Καμία ανησυχία μήπως ενεργοποιηθεί κατά λάθος στη βαλίτσα σας αφού το mode κλειδώματος αποτρέπει μια τέτοια ανεπιθύμητη κατάσταση. Στην πρόσοψη θα βρείτε μια ένδειξη LED υψηλής ευκρίνειας για το επίπεδο ρύθμισης και την μπαταρία που απομένει, αλλά και τα LEDs φόρτισης και λειτουργίας, ενώ η ρύθμιση μήκους τρίχας γίνεται πολύ εύκολα με το ειδικό slider. Έτσι θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο με μια γρήγορη ματιά.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.