4 πράγματα που μπορείς να κάνεις με την ζάχαρη και δεν τα περίμενες!

0

Μπορεί η ζάχαρη να μην κάνει καλό στην υγεία, βοηθάει όμως σε κάποιες περιπτώσεις του σπιτιού που σίγουρα δεν τα περίμενες. Αντί να την βάζεις με το τσουβάλι στον καφέ σου ή στο να φτιάχνεις κάθε Κυριακή από ένα γλυκό, διάβασε τα παρακάτω 4 πράγματα που μπορείς να κάνεις με την χρήση της.

1. Θαυματουργή στα κοψίματα

Αν κοπείς με το μαχαίρι ή οτιδήποτε άλλο, ρίξε λίγη ζάχαρη για να σε προστατέψει από τα μικρόβια. Μετά απλά ακολούθησε τη σύνηθη διαδικασία.

2. Αντίστοιχα και για το κάψιμο

Αν καείς για πολλοστή φορά την ώρα που τηγανίζεις ή ακουμπώντας καταλάθος στο αναμμένο μαζί της κουζίνας, τότε και σε αυτή την περίπτωση μπορείς να ρίξεις λίγη ζάχαρη για να σε ανακουφίσει από τον πόνο.

ζαχαρη

3. Βάλε ένα τέλος στην εμφάνιση των κατσαρίδων

Σε ένα μικρό μπολ, ρίξε δύο κουταλιές της σούπας ζάχαρη και δύο κουταλιές της σούπας μαγερικής σόδας, ανακάτεψε τα και με το μείγμα πέρνα όλες τις επιφάνειες από τις οποίες μπορούν να περάσουν οι κατσαρίδες.

4. Ζωντανεύει τα φυτά

Αν τώρα τελευταία βλέπεις τα φυτά στον κήπο να μην είναι πολύ ζωηρά, τότε θα φταίνε τα σκουλήκια που κάνουν παρέλαση από αυτά. Για να τα διώξεις, ρίξε λίγη ζάχαρη στο χώρα.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.