5+1 λόγοι που η Hoover Rhapsody δίνει μία ηρωική διάσταση στην καθαριότητα του σπιτιού!

0

Όταν ακούμε τη λέξη «ραψωδία» σίγουρα το μυαλό μας αμέσως πηγαίνει σε επικές στιγμές και εικόνες από την Ιλιάδα του Ομήρου, καθώς είναι γνωστό ότι η συγκεκριμένη λέξη παραπέμπει σε κάτι το… ηρωικό και γενναίο! Για αυτό και η επιλογή της Hoover να ονομάσει “Rhapsody”, τη νέα εκπληκτική της σειρά από ηλεκτρικές σκούπες, σίγουρα δεν είναι κάτι το τυχαίο! Η εκπληκτική Hoover Rhapsody πρόκειται να δώσει μια ηρωική διάσταση στην καθαριότητα του σπιτιού, κάνοντας τη ζωή σας ευκολότερη και παρακάτω θα μάθετε για τους 5+1 λόγους που μια Rhapsody θα γίνει το καλύτερο… όπλο σας!

1. Πείτε “bye-bye” στα… καλώδια!

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όσοι χρησιμοποιούν ηλεκτρικές σκούπες για την καθαριότητα των εσωτερικών χώρων του σπιτιού δεν είναι άλλο από το… καλώδιο! Για παράδειγμα, πάνω στην προσπάθεια σας να καθαρίσετε μια δύσκολη επιφάνεια, το καλώδιο ήταν εκείνο που μπορεί να σας έβαζε ακόμη και… τρικλοποδιές και έτσι πολλές φορές να μπουρδουκλωνόσασταν και να εγκαταλείπατε την… προσπάθεια! Με τις Rhapsody αυτό το πρόβλημα… λύθηκε, καθώς ο cordless και άνετος σχεδιασμός είναι βέβαιο ότι θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση!

2. You spin me round, round like an… H-Spin Core!

Το μυστικό της επιτυχίας για την Hoover Rhapsody κρύβεται στην εξελιγμένη τεχνολογία H-Spin Core. Το σύστημα διαχωρισμού που φέρει η Rhapsody  περιστρέφεται σε ένα ξεχωριστό κινητήρα, ο οποίος με τη σειρά του παράγει επιπλέον ροή του αέρα που βοηθάει στην καλύτερη απομόνωση στον πάτο του κάδου της σκόνης, των σκουπιδιών και των τριχών.

3. Smart and… easy!

Το σχεδιαστικό team της Hoover φρόντισε ώστε να τοποθετήσει με προσοχή τα διάφορα buttons ελέγχου της σκούπας. Το πρακτικό χειριστήριο βρίσκεται στο επάνω μέρος της συσκευής, επιτρέποντας τον ευκολότερο έλεγχο κατά τη διάρκεια της χρήσης. Με απλές και on-the-fly κινήσεις μπορείτε από κανονική λειτουργία αν ενεργοποιήσετε την λειτουργία “Turbo” ή οποιοδήποτε άλλο mode σας παρέχει η Rhapsody.

4. Όπως και όποτε την θέλετε!

Η Rhapsody της Hoover διαθέτει αποσπώμενο σκουπάκι χειρός, αλλά και πολλαπλά εξαρτήματα, τα οποία μπορούν να καλύψουν κάθε επιφάνεια, δίνοντας σας πρόσβαση σε ψηλά σημεία, αλλά και πιο στενούς χώρους. Με το πλήθος των εξαρτημάτων που προσφέρει η Rhapsody, δεν υπάρχει σημείο στο σπίτι (ή στο αυτοκίνητο) που να μην μπορείτε να το καθαρίσετε!

5. Φως στο σκοτάδι!

Εννοείται ότι κάθε χαρακτηριστικό της Rhapsody έχει σχεδιαστεί με ξεχωριστή προσοχή και ιδιαίτερη αγάπη, με γνώμονα τη βελτίωση της εμπειρίας που προσφέρει στον χρήστη, παρέχοντας λειτουργίες που δεν θα τις βρείτε πουθενά αλλού. Για παράδειγμα, τα εμπρόσθια LED Lights σας δίνουν τη δυνατότητα  να «φωτίσετε» ακόμη και το πιο περίεργο και δύσκολο σκοτεινό σημείο που υπάρχει στο σπίτι!

6. Ελαφριά, κομψή, οικονομική και… αντέχει!

Η Hoover Rhapsody έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει μια απόλυτα ξεκούραστη και άνετη εμπειρία στο χρήστη της, ενώ εξαιτιάς του εξαιρετικά ελαφριού της βάρους  δεν θα σας κουράσει ποτέ! Μάλιστα, με την αυτονομία της να αγγίζει τα 40 λεπτά είναι βέβαιο ότι έχετε μπόλικο χρόνο για να ολοκληρώσετε τις δουλειές σας.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.