5 ιδέες για μικρά μπαλκόνια που αποδεικνύουν ότι το μέγεθος δεν είναι το παν

0

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να διαβάζεις ένα καλό βιβλίο παρέα με ένα φλιτζάνι καφέ το πρωί ή με ένα κοκτέιλ στο ηλιοβασίλεμα, στο μπαλκόνι σου. Ακόμα κι αν το μπαλκόνι σου είναι μικροσκοπικό, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το βελτιώσεις, ώστε να μπορείς να απολαύσεις τον καθαρό αέρα όσο το δυνατόν περισσότερο. Πράγματι, συγκεντρώσαμε κάποιες ιδέες για μικρά μπαλκόνια για να σε βοηθήσουμε να φτιάξεις το δικό σου όσο το δυνατόν πιο χαριτωμένο και άνετο, ανεξάρτητα από το μέγεθος. 

Κάλυψε τα κάγκελα με πράσινο

Αυτό το μπαλκόνι είναι ζεστό και φιλόξενο, χάρη στις κουβέρτες και τα μαξιλάρια που στολίζουν τα έπιπλα της βεράντας. Το πράσινο τυλίγεται γύρω από τα κάγκελα για να το κάνει να φαίνεται πιο συνδεδεμένο με τη φύση χωρίς να εμποδίζει τη θέα.

Βάλε αντικέ έπιπλα

Αυτές οι καρέκλες αντίκες σε σχήμα καρδιάς σε ένα μικρό μπαλκόνι είναι τόσο γλυκές και φαίνονται σύγχρονες, με την νοσταλγία του παλιού, λόγω των νέων εξωτερικών μαξιλαριών που καλύπτονται με ύφασμα. 

Κρέμασε ζαρντινιέρες και γλυπτά τοίχου

Οι κρεμαστές ζαρντινιέρες, τα φωτιστικά με κορδόνια και τα γλυπτά τοίχου κάνουν αυτό το μικρό μπαλκόνι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσεις.

Δώσε παραπάνω ιδιωτικότητα

Ένα διαχωριστικό δωματίου μπορεί να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση της ιδιωτικής ζωής, εάν ο εξωτερικός χώρος σου είναι κολλητά με του γείτονα. Επίσης, δημιουργεί ένα εντυπωσιακό καθιστικό. 

Τοποθέτησε ένα χαλί-διάδρομο εξωτερικού χώρου

Αν δεν έχεις πού να κρεμάσεις φωτάκια από πάνω, πλέξε τα μέσα από τα κενά στα κάγκελα. Ένα χαλί-διάδρομο εξωτερικού χώρου, σκαμπό και μαξιλάρια κάνουν το μπαλκόνι πιο cosy. 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.