5 οικονομικές αλλαγές για να φέρεις στο σπίτι σου αέρα ανανέωσης!

8

Η διακόσμηση του σπιτιού πολλές φορές είναι απαραίτητη, αλλά όχι πάντα οικονομική. Αν δεν προσέξεις τότε σίγουρα θα σπαταλήσεις πολλά χρήματα και δεν υπάρχει λόγος. Φέρε τον αέρα της ανανέωσης με απλούς και πάνω απ’όλα οικονομικούς τρόπους που αν μη τι άλλο θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Εστίασε σε αντικείμενα που δεν είχες σκεφτεί να αλλάξεις, όπως τα παρακάτω:

1. Την διακόσμηση του ψυγείου σου

Μιας και είναι ένα αντικείμενο σημαντικό στο σπίτι, μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις αυτά τα μαγνητάκια που μετράνε χρόνια πάνω του; Δεν εννοούμε να τα βγάλεις, αλλά να τα ανανεώσεις και να βάλεις ορισμένα πιο μοντέρνα και όμορφα. Κι όμως είναι μια αλλαγή που θα είναι ευχάριστη στο μάτι σου.

1e517231daae80100be0b4e5272c6300-w600-h340-z1

2. Πρόσθεσε νέα μαξιλάρια

Το χρώμα παίζει σημαντικό ρόλο στην διακόσμηση του σπιτιού, γι’αυτό ανανέωσε τα με διάφορα χρώματα, σχέδια και μεγέθη. Το σαλόνι σου σίγουρα αν το κάνεις αυτό, θα σταματήσει να είναι βαρετό.

μαξιλάρια

3. Βάλε λουλούδια

Μέχρι τώρα το μοναδικό λουλούδι που έχεις στο εσωτερικό του σπιτιού είναι στο σαλόνι, αλλά αυτό θα αλλάξει. Πρόσθεσε πράσινο και σε άλλα σημεία, όπως για παράδειγμα το μπάνιο και την κουζίνα. Θα δώσει μια πιο ευχάριστη νότα στο σπίτι σου.

βάζα λουλούδια

4. Άλλαξε τις πετσέτες

Το χρώμα είναι σημαντικό, γι’αυτό δώσε περισσότερο στο μπάνιο σου αλλάζοντας τις πετσέτες. Εκτός από αυτό, το σημαντικό είναι ότι θα προσέξεις περισσότερο την υγιεινή σου.

πετσετες

5. Άλλαξε τα σεντόνια

Δώσε περισσότερο χρώμα και φως στο δωμάτιο, αλλάζοντας τα παλιά σεντόνια με νέα. Θα χαίρεσαι να ξαπλώνεις κάθε φορά που θα τα βλέπεις.

σεντόνια

Share it!

8 Σχόλια

  1. Souvent on découvre malheureusement le bricolage en plomberie par une fuite, un problème d’évacuation bouchée ou un mécanisme de chasse défectueux… Ce sont en généralement des interventions urgentes ce qui donnent envie, si on n’est pas du tout bricoleuse ou bricoleur, avec un peu d’outillage et de pièces détachées, de faire appel à une société de dépannage ou un artisan. Comme nous vous le rappelons dans le forum Litiges Travaux il est impératif de faire réaliser un devis écrit mentionnant le prix de l’intégralité de l’intervention avant que l’entreprise ne réalise la réparation ou les travaux nécessaires. Même si vous vous trouvez en situation d’urgence, prenez quand même le temps de demander plusieurs devis. C’est pour cela que fait appel à
    plombier boulevard voltaire paris