6 υπέροχες DIY ιδέες για να διακοσμήσετε το δωμάτιο σας τον Άγιο Βαλεντίνο

0

Για να μπείτε στο κλίμα για τον Άγιο Βαλεντίνο, δεν χρειάζεται να αγοράσετε ακριβά διακοσμητικά για το σπίτι σας. Μπορείτε με υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι να το στολίσετε και να γίνει πανέμορφο. Ορίστε μερικές τέλειες DIY ιδέες.

Φελλοί σε σχήμα καρδιάς

Ορίστε ένας ευφάνταστος τρόπος να χρησιμοποιήσετε τους φελλούς από τα ποτά σας. Είναι διακριτικό διακοσμητικό, είναι cute και φτιάχνεται πολύ εύκολα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κολλήσετε με κόλλα σε μορφή τζελ τους φελλούς μεταξύ τους. Εάν θέλετε και το κάτι παραπάνω, μπορείτε να βάψετε κόκκινη ή ροζ την μία πλευρά τους για να ταιριάζουν ακόμη περισσότερο στην διακόσμηση για τον Άγιο Βαλεντίνο.

Καρδιές στα πιο αναπάντεχα σημεία

Δεν υπάρχει κάτι πιο εύκολο από το να φτιάξετε καρδιές από χαρτόνι και να τις κολλήσετε σε διάφορα σημεία του σπιτιού. Τοποθετούνται και αφαιρούνται πανεύκολα, είναι μία μικρή άλλα σημαντική προσθήκη και θα δώσουν ζωή σε αντικείμενα όπως βάζα, κορνίζες κ.ά.

Άγιο Βαλεντίνο

Αγιοβαλεντίνικα Κεριά 

Κόκκινα, ροζ, λευκά κεριά. Βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει και τοποθετήστε τα όπου επιθυμείτε. Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου μπορείτε να τα ανάψετε και όλας για να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα. Σε αυτήν την περίπτωση, προμηθευτείτε αρωματικά κεριά.

Άγιο Βαλεντίνο

Ροζ ή κόκκινα σεντόνια

Δεν υπάρχει κάτι πιο απλό, από το να διαλέξετε ροζ ή κόκκινα σεντόνια, παπλώματα, καλύμματα για να στολίσετε το δωμάτιο σε ρυθμούς Αγίου Βαλεντίνου. Επίσης, είναι ο τέλειος τρόπος να μπουν στο κλίμα τα άτομα που ο Άγιος Βαλεντίνος δεν είναι και η αγαπημένη τους γιορτή. Διακριτικό και ωραίο.

Λουλούδια παντού

Είναι πολλά τα οφέλη εδώ: το σπίτι σας θα ομορφύνει, θα μυρίσει, θα σας φτιάξουν την διάθεση και θα μπείτε και στο κλίμα της γιορτής. Ακόμη καλύτερα εάν τα λουλούδια δεν τα πήρατε εσείς αλλά ο καλός σας.

Άγιο Βαλεντίνο

Γιορτινή κορδέλα στην πόρτα σας 

Είτε στην εξώπορτα είτε στις εσωτερικές πόρτες του σπιτιού, μπορείτε πολύ εύκολα να βάλετε μία κορδέλα για να την διακοσμήσετε για τον Άγιο Βαλεντίνο. Θα κάνει αμέσως στο σπίτι σας γιορτινό ενώ είναι εύκολο να βρείτε τέτοια κορδέλα σε κόκκινο ή ροζ χρώμα (μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε τις κορδέλες από τα Χριστούγεννα, θα μείνει μεταξύ μας). Bonus tip: Ο φιόγκος θυμίζει καρδιά. 

Άγιο Βαλεντίνο

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.