7 στα 10 παιδιά χρησιμοποιούν καθημερινά το Internet, σύμφωνα με την WIND!

0
Εμφάνιση 2 από 2

Η ασφαλής χρήση του διαδικτύου αν και αφορά χρήστες όλων των ηλικιών, γίνεται ακόμη πιο επιτακτική στην περίπτωση των παιδιών, όπου την κύρια ευθύνη για την ορθή χρήση του διαδικτύου έχει ο γονιός. Με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των γονιών για την ημέρα ασφαλούς διαδικτύου και την ασφαλή χρήση του Internet από τα παιδιά τους, η WIND πραγματοποιεί εδώ και 6 χρόνια την εκστρατεία ενημέρωσης kids@safety, Internet, κινητό και παιδί.

Στην ιστοσελίδα www.kidsatsafety.gr, οι γονείς θα βρουν έγκυρη πληροφόρηση, συνεντεύξεις από επιστήμονες και άρθρα με στόχο την έξυπνη και ασφαλή χρήση του internet από τους μικρούς και όχι μόνο χρήστες της τεχνολογίας. Κάνοντας το Quiz «Μάθετε τι τύπος γονέα είστε», θα διαπιστώσουν σε ποιον από τους 4 τύπους γονέα ανήκουν ανάλογα με τη στάση που κρατούν απέναντι στο παιδί τους και τη χρήση του υπολογιστή, αντλώντας χρήσιμες συμβουλές για να προστατεύσουν τα παιδιά τους.

wind kids

Η εκστρατεία kids@safety, Internet, κινητό και παιδί εντάσσεται στη Στρατηγική Εταιρικής Υπευθυνότητας της WIND Ελλάς  και συνεργάζεται με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ως αποκλειστικός χορηγός της ιστοσελίδας www.cyberkid.gr και του αντίστοιχου Mobile app, Cyberkid. Επίσης συνεργάζεται με το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου και στηρίζει το 1ο Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας «Οδυσσέας» από το Χαμόγελο του Παιδιού. Εκτός της σχετικής ιστοσελίδας εκδίδει ενημερωτικά έντυπα και διοργανώνει τακτικά ενημερωτικές ημερίδες.

[1] Έρευνα μέσω Facebook για την ημέρα ασφαλούς διαδικτύου, συνολικά 1613 έγκυρες απαντήσεις, Νοέμβριος 2015

[2] Έρευνα μέσω Facebook για την ημέρα ασφαλούς διαδικτύου, συνολικά 1782 έγκυρες απαντήσεις, Δεκέμβριος 2015

 

Εμφάνιση 2 από 2
Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.