Αυτές είναι οι νέες τάσεις διακόσμησης που πρέπει να γνωρίζεις!

0

Νέες τάσεις, βελούδινα έπιπλα, minimal και ρουστίκ επιρροές, boho στοιχεία και ένα νέο είδος σπιτιού ανοίγεται μπροστά στα μάτια μας.
Διάβασε προσεκτικά και αποφάσισε ποιές από τις παρακάτω τάσεις θα εφραμόσεις στον χώρο σου. Αέρας ανανέωσης έρχεται…

Το μπαούλο στο τέλος του κρεβατιού
bed-2

Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο έπιπλο το ζηλεύουμε πολλά χρόνια τώρα που το βλέπουμε στις ταινίες στα τεράστια σπίτια. Και αλήθεια πες μου ένα καλό λόγο που δεν το έχεις και εσύ σπίτι σου. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα παλιό ξύλινο μπαούλο. Οι επιλογές σου είναι δυο, είτε το βάφεις στο χρώμα της επιλογής και το τρίβεις λίγο για να μοιάζει παλιό, ή το αφήνεις ως έχει και ρίχνεις πάνω του ένα κομμάτι ψεύτικης γούνας.

Η minimal κρεβατοκάμαρα
bed

Ξέχασε τα πολλά-πολλά, τις άπειρες κορνίζες, τους καφρέφτες, τις ταπετσαρίες, τα φωτιστικά. Η τάση στις κρεβατοκάμαρες είναι απλή και λιτή. Επέλεξε ένα από τα προηγούμενα διακοσμητικά και όχι όλα μαζί. Ενώ απέφυγε το πολύ έντονα χρώματα και παίξε με πιο παστέλ αποχρώσεις.

Οι βελούδινες πολυθρόνες
chairs

Οι τεράστιοι γωνιακοί καναπέδες μονοπώλησαν το ενδιαφέρον αλλά τώρα φαίνεται πως έχει έρθει η σειρά για τις πολυθρόνες να μας μαγέψουν. Και μάλιστα εκείνες που είναι βελούδινες. Για ακόμη πιο boho αποτέλεσμα επέλεξε κάποια σε αποχρώσεις του μπλε και του γκρι και τοποθέτησε την σε μια γωνία του σπιτιού με ένα ριχτάρι πάνω. Σε έφτιαξα πάλι…

Οι πίνακες
paint

Έχουν κατακλύσει κάθε τοίχο, κάθε σπιτιού που σέβεται τον εαυτό του. Σε ασυμμετρίες, σε πλήρη συμμετρία, σε μονοχρωμία, σε πολλά και διαφορετικά χρώματα και σχέδια, οι πίνακες δίνουν αέρα αμερικάνικης gallery στο σπίτι σου και αποτελούν την τάση που δεν λέμε να ξεπεράσουμε. Επέλεξε διαφορετικές σχολές και τεχνικές, νέους και παλιούς και διακόσμησε έναν τοίχο με έργα τέχνης που σε εκφράζουν!

Η ντουλάπα
wardrobe

Η ντουλάπα όπως την ήξερες, αλλάζει. Αφαιρείται. Καταργείται. Και αντικαθίσταται από απλές κρεμάστρες. Μεταλλικά σίδερα από τοίχο σε τοίχο στα οποία κρεμάς τα ρούχα σου, χωρίς πόρτα, σε κοινή θέα. Το συγκεκριμένο απόλυτα βιομηχανικό στιλ θυμίζει λοφτ και έχει την δυνατότητα να κάνει το χώρο του δωματίου σου να φαίνεται μεγαλύτερος.

Το χολ
xol
Το χολ είναι ένα δωμάτιο που ποτέ δεν θεωρήσαμε δωμάτιο. Όμως τώρα όλα αλλάζουν, καθώς αποκτά σημασία μέσα στο σπίτι και σκοπό. Μην αφήνεις τον χώρο αυτόν ανεκμετάλλευτο όταν μπορείς να τον μετατρέψεις σε κάτι πολύ όμορφο. Τοποθέτησε ένα μικρό παγκάκι με μερικά μαξιλάρια ή ένα μπαούλο με μια γλάστρα δίπλα. Τοποθέτησε γάντζους για τα παλτό σου και έναν πίνακα ακριβώς από πάνω. Τώρα δεν έχεις ούτε μισό βαρετό σημείο μέσα στο σπίτι σου.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.