Φανταστείτε αυτό το φωτιστικό «φεγγάρι» να λάμπει στο δωμάτιό σας

0

Είναι τρομερό πως προκύπτουν κάποια πράγματα. Το Pulsar Moonlight στη Ρώμη ξεκίνησε ως ένα κατάστημα που είχε ως αρχικό στόχο να συγκεντρώνει χρήματα για τα αδέσποτα ζώα. Η ιδέα των υπέροχων φωτιστικών που μοιάζουν με φωτισμένο φεγγάρι ενθουσίασε πολύ κόσμο και τελικά η επιχείρηση αφιερώθηκε εξ ολοκλήρου στην προώθησή τους! Α, μην ανησυχείτε, χρήματα για τα αδέσποτα συγκεντρώθηκα και συνεχίζουν να συγκεντρώνονται!
Το φωτιστικό φτιάχνεται παίρνοντας έναν από τους κλασικούς γλόμπους που κοσμούν συνήθως τους κήπους και το καλύπτουν με μία ειδική ακρυλική μπογιά. Μετά έχουν σειρά οι επιστημονικές φωτογραφίες που έχουν όλες τις λεπτομέρειες του φεγγαριού. Ναι, τις έχουν δίπλα τους και τις περνάνε όλες στο χέρι! Είναι μία χειροποίητη διαδικασία που απαιτεί χρόνο και υπομονή. Στη συνέχεια περνάνε από πάνω ένα ειδικό βερνίκι που προστατεύει τη λάμπα από κάθε πέσιμο, γρατζουνιά κλπ.
Δειτε πόσο υπέροχα λάμπει το «φεγγάρι» και φανταστείτε να το έχετε αυτό στο coffee table σας! Και αν θέλετε μπορείτε να πάρετε κι άλλους πλανήτες αφού όπως βλέπετε στις παρακάτω φωτό φτιάχνουν όλο το «σύμπαν»!

pulsar-moonlight-moon-lamp-11
pulsar-moonlight-moon-lamp-5 pulsar-moonlight-moon-lamp-7 pulsar-moonlight-moon-lamp-8
Πηγή: MyModernMet

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.