Αυτή η συσκευή μετατρέπει κάθε επιφάνεια σε touch!

0

Το Welle (προφέρεται Βέλα) είναι μια μικρή συσκευή που σκοπό έχει να μετατρέψει κάθε επιφάνειας σε σημείο διεπαφής, επιτρέποντας τον χειρισμό διασυνδεμένων συσκευών μέσω κινήσεων των χεριών και των δακτύλων.

Όπως υποστηρίζουν οι δημιουργοί του, οι συμβατικοί αισθητήρες ανίχνευσης χειρονομιών, όπως αυτοί που χρησιμοποιούνται σε smartphones, παρέχουν τη δυνατότητα ανάγνωσης μεμονωμένων χειρονομιών – για παράδειγμα την κίνηση το χεριού προς μια κατεύθυνση. Σε αντίθεση, η τεχνολογία στην οποία στηρίζεται το Welle παρέχει πολύ περισσότερες πληροφορίες, επιτρέποντας την κατανόηση σύνθετων κινήσεων και τη σύνδεσή τους με λειτουργίες ελέγχου.

Η Welle Sonar τεχνολογία –όπως ονομάζεται- παρακολουθεί τα δάχτυλά μας όταν αγγίζουμε μια επιφάνεια, αναγνωρίζοντας ακόμα και κινήσεις γραφής που μπορούν να μετατραπούν σε προσαρμοσμένες ενέργειες. Έτσι, σχεδιάζοντας ένα γράμμα ή ένα μοτίβο εκτελείται μια συγκεκριμένη λειτουργία στη συνδεδεμένη (μέσω Bluetooth) συσκευή, κάνοντας εφικτό τον εξ αποστάσεως χειρισμό ηλεκτρονικών συσκευών και άλλων διασυνδεδεμένων αξεσουάρ μέσα στο σπίτι.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.