Αυτό το «κηπάκι» μεγάλωνει μόνο του τα λαχανικά σας για 8 μήνες!

0

Ξέρουμε πολύ καλά πως σχεδόν ό,τι τρώμε πλέον, δεν είναι «φυσικό». Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο έχει τροποποιηθεί, έχει «βελτιωθεί», έχει αλλάξει, δεν είναι όπως θα έβγαινε από τη μητέρα Φύση. Ειδικά για τα λαχανικά μας, είναι πολύ δύσκολο πλέον να βρείς καρπούς και φύλλα που δεν έχουν δεχθεί φυτοφάρμακα και λιπάσματα, που είναι 100% «οργανικά».

Εκτός αν τα φυτέψεις μόνος σου! Το κηπάκι Véritable (https://www.veritable-potager.fr/en) σου επιτρέπει να κάνεις ακριβώς αυτό, σε μικρή κλίμακα βέβαια, να φυτέψεις εσύ τα λαχανικά σου και να τα κόβεις μέσα από την ίδια σου την κουζίνα! Τα containers των φυτών είναι 100% βιοδιασπώμενα και μπορούν να δεχθούν έως 4 διαφορετικά ήδη φυτών, ενώ αφαιρούνται και επανατοποθετούνται πανεύκολα. Το container περιέχει το κατάλληλο έδαφος για κάθε τύπου σπόρο, εσείς απλά το τοποθετείτε, βάζετε νερό και… περιμένετε!

veritable (2)

Το Veritable διαθέτει ειδικό LED φωτισμό (λευκό αλλά και ιώδη-υπεριώδη) για τη σωστή ανάπτυξη των φυτών οπότε δε χρειάζεται να ανησυχείτε γι’αυτόν, ενώ παρέχεται και σε «έξυπνη» έκδοση που ρυθμίζει αυτόματα το φωτισμό ανάλογα με το περιβάλλον (μέρα, νύχτα). Και εγγυάται πως θα έχετε καρπούς και φύλλα από τα φυτά που θέλετε για την κουζίνα σας, για 8 μήνες!

Και αν δε θέλετε «σπιτικά» λαχανικά, μπορείτε να φυτέψετε αρωματικά φυτά, ή απλώς διακοσμητικά!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.