Αυτό το σετ μαχαιριών ξετίναξε το Kickstarter!

0

Πάμε κατευθείαν στο ψητό…. Είναι ένα σετ μαχαιριών που το κάθε ένα του έχει 67 (!!!) στρώσεις από Ιαπωνέζικο ατσάλι και όσο το κοιτάς νομίζεις πως θα πεταχτεί από τη γωνία της κουζίνας κανένας Σαμουράι. Το σχεδίασε ο Βρετανός designer Christian Bird και απευθύνεται στους λάτρεις της κουζίνας αλλά περισσότερο στους φανατικούς του design, τους master chef που θέλουν να κάνουν μοναδική και γεμάτη ακρίβεια δουλειά και σ’ εκείνους που οι συλλογές είναι το πάθος τους.
Στο ψητό όμως δεν φτάσαμε ακόμα και ζητάμε συγγνώμη. Το σετ μαχαιριών Kuroi Hana ζήτησε τη βοήθεια του κοινού στο 
Kickstater για να προχωρήσει η παραγωγή του και να βγει στην αγορά. Ο στόχος των δημιουργών του ήταν οι 25.000 λίρες, ένα λογικό ποσό για την αξία του. Ξέρετε που έχει φτάσει το crowdfunding του Kuroi Hana; Στο 1,398,460 λίρες. 

Πάθος για την κουζίνα ή πάθος για το design; Πάθος για κάτι πανέμορφο που δεν μοιάζει με οτιδήποτε άλλο έχεις δει και που μπορεί, λέμε μπορεί, να σε βάλει στην κουζίνα για να μάθεις να κόβεις με ακρίβεια το φιλέτο του τόνου. Εάν φυσικά έχεις να δώσεις τα 198 δολάρια που αξίζει το σετ των τριών μαχαιριών και τα 293 που αξίζει το ολοκληρωμένο σετ των έξι.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.