Αυτό το smart κρεβάτι καταλαβαίνει μέχρι κι αν ροχαλίζεις!

0

Tα κρεβάτια Sleep Number είναι γνωστά στην Αμερική από την δεκαετία του ’90 και τα αμέτρητα τηλεοπτικά infomercials που διαφήμισαν την ικανότητά τους να ανεβοκατεβαίνουν, να αλλάζουν κλίση κλπ. για να εξασφαλίζουν όσο το δυνατόν καλύτερο ύπνο. Η αλήθεια είναι πως έχουν αντέξει στο χρόνο και την έχουν «ψάξει» τεχνολογικά ώστε να παραμένουν σύγχρονα και επίκαιρα. Το Sleep Number 360 είναι το νέο τους επίτευγμα, ένα εντελώς smart κρεβάτι που υπόσχεται πολλά. Τόσα πολλά που μοιάζει να έρθει από το μέλλον!

sleepnumber-360-2
Εκτός φυσικά από τα αυτονόητα, δηλαδή να σηκώνεται η πλάτη κλπ. το νέο κρεβάτι έχει «αεραγωγούς» που προσαρμόζονται αυτόματα ανάλογα με το σχήμα του σώματος, ανεξάρτητα από τη θέση που έχεις πάρει για να κοιμηθείς. Είτε γυρίζεις γύρω γύρω, είτε μένεις σ’ ένα σημείο και κοιμάσαι εκεί μέχρι το πρωί, αυτή η ικανότητα του κρεβατιού, όπως υποστηρίζουν οι κατασκευαστές εξασφαλίζει την τέλεια άνεση και απαλότητα.
Επίσης ένα ακόμα θαυματουργό στοιχείο του κρεβατιού που αναμένεται να το εκτιμήσουν πολλές γυναίκες είναι πως διαθέτει σένσορα που μπορεί να εντοπίζει εάν ο άλλος… ροχαλίζει! Τι κάνει τότε; Σηκώνει αυτόματα τη πλάτη μέχρι να αλλάξει θέση το κεφάλι σου και να σταματήσει ο ενοχλητικός ήχος!

sleepnumber-360-3
Ακόμα μπορεί να θερμαίνει το κάτω μέρος του στρώματος για να μένουν ζεστά τα πόδια σου (όσοι έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα με το θέμα, ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να κοιμηθείς με ξεπαγιασμένα κάτω άκρα), μία ζέστη που κλείνει αυτόματα όταν το κρεβάτι «καταλάβει» πως πλέον κοιμάσαι για τα καλά! Μέχρι και ενσωματωμένο φωτισμό έχει έτσι ώστε αν χρειαστεί να σηκωθείς το βράδυ να μην γκρεμοτσακιστείς στα έπιπλα! 

sleepnumber-360-4
Στο app που φυσικά διαθέτει μπορείς να τσεκάρεις τους παλμούς της καρδιάς σου και την αναπνοή σου την βραδιά που πέρασε, αφού μπορεί να το κάνει και αυτό! Ναι, όλα αυτά δεν έρχονται φτηνά. Το Sleep Number 360 ξεκινάει από τα 3.500 δολάρια και ανεβαίνει ανάλογα με τις διαστάσεις. Η τεχνολογία πληρώνεται! Διαφορετικά όταν αρχίζει να ροχαλίζει ο καλός σας, δοκιμάστε την κλασική αγκωνιά που πιάνει πάντα!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.