Αυτό το vintage σπίτι χτίστηκε πριν 100 χρόνια και είναι στολίδι! (photos)

0

Στο Illinois, την πολιτεία στην οποία βρίσκεται το Σικάγο, ένα υπέροχο σπίτι που χτίστηκε πριν από 100 χρόνια μετατράπηκε σε vintage κόσμημα. Δείτε πώς το κατάφεραν οι ιδιοκτήτες.

Το ζευγάρι που μένει στο σπίτι το ανανέωσε με έπιπλα και διακοσμητικά που βρήκε σε φτηνά καταστήματα με μεταχειρισμένα είδη! Παρόλο που τα έπιπλα είναι πολύ οικονομικά, οι δυο τους κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα πανέμορφο σπιτικό που δεν αποκαλύπτει καθόλου την ηλικία του.

Σαλόνι 
Το σαλόνι περιλαμβάνει αρκετά vintage έπιπλα με έντονους χρωματισμούς και ιδιαίτερο στιλ. Ο ροζ βελούδινος καναπές κόστισε μόνο 36 ευρώ. Στη μέση του σαλονιού υπάρχουν δύο λευκά τραπεζάκια και λίγο πιο δίπλα μια δερμάτινη μαύρη πολυθρόνα. Σε όλο το δωμάτιο είναι έντονη η χρήση διαφορετικών υφών. Τα έπιπλα είναι στην πλειοψηφία τους vintage αλλά έχουν ενισχυθεί με μοντέρνες πινελιές, όπως μαξιλαράκια με ιδιαίτερα σχέδια, ριγέ φωτιστικά και βάζα με φρέσκα λουλούδια.

Τραπεζαρία 
Η τραπεζαρία είναι άνετη και έντονα διακοσμημένη. Ο ένας τοίχος έχει βαφτεί σε μια σκούρα πράσινη απόχρωση και στη μέση έχει τοποθετηθεί ένα λευκό σύνθετο. Δεξιά και αριστερά υπάρχουν από 2 πίνακες και μια καρέκλα. Τα πάντα σε αυτό το δωμάτιο φαίνονται απόλυτα συμμετρικά. Στο ταβάνι κρέμεται ένας όμορφος πολυέλαιος ενώ στη μέση υπάρχει ένα μεγάλο τραπέζι. Σε όλο το σπίτι υπάρχουν πάρα πολλά φωτιστικά σε μοντέρνο στιλ που δίνουν χαρακτήρα σε όλο τον χώρο.

Στην τραπεζαρία υπάρχει ένας μικρός μπουφές που κόστισε στο ζευγάρι μόλις 5 ευρώ. Τον ανακάλυψαν σε ένα μαγαζί με μεταχειρισμένα είδη, το πήρανε σπίτι τους και το ανακαίνισαν. Πάνω στον μπουφέ υπάρχει ένα πολύ ιδιαίτερο φωτιστικό με χρυσή βάση που δίνει πολυτέλεια στον χώρο. Επίσης τα ποτήρια και οι πιατέλες είναι διαλεγμένα με προσοχή για να δίνουν στιλ και χρώμα στον μπουφέ. Τίποτα δεν φαίνεται τυχαίο στη διακόσμηση του κάθε δωματίου.

Χολ 
Στο χολ έχουν τοποθετηθεί δύο βελούδινες μουσταρδί πολυθρόνες που έχουν διακοσμηθεί με ριγέ μοντέρνα μαξιλάρια και κουβερλί. Ανάμεσά τους υπάρχει ένα τραπεζάκι με ένα πολύ ιδιαίτερο και μοντέρνο φωτιστικό, ενώ στην άλλη μεριά του χολ υπάρχει το γραφείο. Στον τοίχο, το ζευγάρι έφτιαξε μια gallery που αποτελείται από ιδιαίτερους καθρέφτες και όχι από πίνακες!

Κουζίνα 
Στην κουζίνα κυριαρχεί το ξύλο τόσο στα ντουλάπια, όσο και στο πάτωμα. Στη μέση της κουζίνας υπάρχει ένα τετράγωνο μικρό τραπέζι και τρεις λευκές καρέκλες με μαξιλαράκια με ιδιαίτερα σχέδια σε μπλε αποχρώσεις. Ανάμεσα στα ντουλάπια έχει τοποθετηθεί ταπετσαρία σε λευκό και γκρι ζιγκ ζαγκ
σχέδιο.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.