Αγαπημένα προϊόντα Kärcher μοιράζουν χαμόγελα, με νέες μειωμένες τιμές

0

Η Kärcher, o ειδικός σε κάθε λύση καθαριότητας παρουσιάζει ένα νέο τιμοκατάλογο, με επιλεγμένα αγαπημένα best seller προϊόντα, σε τιμές που μας κάνουν να χαμογελούμε.

Με τη φράση: «Θέλεις να ανέβει η διάθεσή σου; Χαμογέλα!» ο νέος τιμοκατάλογος της Kärcher, περιλαμβάνει μηχανήματα που έχουν αγαπηθεί από τους καταναλωτές για την αξιοπιστία και την απόδοσή τους, με ακόμη περισσότερο προνομιακές τιμές από το 2022.

Ο νέος τιμοκατάλογος της Kärcher έρχεται να απαντήσει στις απαιτήσεις των καιρών και να υποστηρίξει τους καταναλωτές που για χρόνια δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στα προϊόντα της, προσφέροντας best selling μηχανήματα σε προνομιακές τιμές.

Κάθε μηχάνημα που συμμετέχει στην καμπάνια, συνοδεύεται από ένα icon που «χαμογελάει», το οποίο είναι το σήμα κατατεθέν της καμπάνιας και σημαίνει πως οι τιμές έχουν μειωθεί συγκριτικά με το προηγούμενο έτος.

Στην ενέργεια συμμετέχουν κορυφαία προϊόντα της εταιρίας οικιακού εξοπλισμού, όπως τα πλυστικά μηχανήματα οικιακής χρήσης Κ Compact, οι πρωτοποριακές σκούπες stick VC4 &VC6, οι σκούπες υγρής και ξηρής αναρρόφησης WD, εργαλεία για τον κήπο και πολλά ακόμα, που καλύπτουν κάθε ανάγκη και απαίτηση του σύγχρονου σπιτιού αλλά και της επιχείρησης.

Η Kärcher Greece, για πάνω από 30 χρόνια που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά, προσφέρει λύσεις για κάθε δύσκολη εργασία καθαρισμού, μέσα από μηχανήματα κορυφαίας τεχνολογίας. Ο απόλυτος ειδικός σε συστήματα Επαγγελματικού & Οικιακού Εξοπλισμού Καθαριότητας συνεχίζει να εξελίσσει τόσο τα προϊόντα της, όσο και να βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους να αποκτήσουν το μηχάνημα της επιλογής τους, με τον νέο μειωμένο τιμοκατάλογο.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο μειωμένο τιμοκατάλογο της Kärcher Greece  μπορείτε να βρείτε εδώ.

Share it!

Γράψε το δικό σου Σχόλιο!