Ανακυκλώστε τώρα στον Κωτσόβολο και κερδίστε!

0

Ένα νέο πρόγραμμα ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών ξεκινά αυτή την εβδομάδα σε όλο το δίκτυο της Κωτσόβολος, αλλά και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.kotsovolos.gr, γεμάτο μοναδικές ευκαιρίες και οφέλη, τόσο για τους καταναλωτές, όσο και για το περιβάλλον! Η Κωτσόβολος κάνει για 8η συνεχόμενη χρονιά πράξη αυτή την «πράσινη πρωτοβουλία», υποστηρίζοντας και διαδίδοντας τη σημασία της ανακύκλωσης, ενώ ταυτόχρονα δίνει ακόμα περισσότερα κίνητρα στους καταναλωτές για να ανακυκλώσουν τις παλιές ενεργοβόρες συσκευές τους.

Έτσι λοιπόν, από τη Δευτέρα 16 Μαΐου έως και το Σάββατο 21 Μαΐου, με την αγορά κάθε νέου πλυντηρίου, ψυγείου ή κουζίνας [1], η Κωτσόβολος προσφέρει 3πλό όφελος στους καταναλωτές. Δίνει τη δυνατότητα για άτοκες δόσεις από 10€ το μήνα με το πλάνο δόσεων Κωτσόβολος, δωροεπιταγές αξίας έως 300€, αλλά και δωρεάν παραλαβή της παλιάς τους συσκευής προς ανακύκλωση. Οι ευκαιρίες όμως δεν τελειώνουν εδώ, καθώς ακόμη περισσότερα οφέλη περιμένουν τους καταναλωτές μέχρι και τις 4 Ιουνίου, ενθαρρύνοντάς τους να συμμετέχουν, ανακυκλώνοντας τις παλιές τους συσκευές.

PR07494_ANAKIKL_A4

Η ανακύκλωση στην Κωτσόβολος διαρκεί καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου, προσφέροντας την ευκαιρία σε όλο και περισσότερο κόσμο να ανακυκλώσει τις παλιές τους συσκευές. Συγκεκριμένα, ειδικός κάδος ανακύκλωσης συσκευών βρίσκεται σε όλα τα καταστήματα του δικτύου της εταιρείας, στον οποίο οι καταναλωτές μπορούν να ανακυκλώσουν οποιαδήποτε συσκευή, χωρίς να είναι απαραίτητη η αγορά στο κατάστημα. Επιπλέον, είναι δυνατή η παραλαβή μεγάλων συσκευών (ψυγεία, κουζίνες, πλυντήρια, κλιματιστικά και τηλεοράσεις) από τον χώρο του πελάτη, οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς χρέωση και χωρίς να απαιτείται αγορά καινούριου προϊόντος. Αλλά και με την αγορά μίας νέας συσκευής προς αντικατάσταση κάποιας παλαιάς και ενεργοβόρας, την ημέρα που πραγματοποιείται η παράδοση κατ’ οίκον, οι άνθρωποι της εταιρείας παραλαμβάνουν δωρεάν την παλιά συσκευή για να την προωθήσουν στην ανακύκλωση.

Η ανακύκλωση συσκευών αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στην προστασία του περιβάλλοντος και η Κωτσόβολος, η Νο.1 αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών έχει ενεργό ρόλο στη διάδοση και την συνεχή υποστήριξή της. Το πρόγραμμα ανακύκλωσης παλαιών και ενεργοβόρων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών που πρώτη ξεκίνησε η Κωτσόβολος, μετρά ήδη 8 χρόνια. Σε συνεργασία με την εταιρεία Ανακύκλωσης Συσκευών Α.Ε., τον επίσημο φορέα για την ανακύκλωση συσκευών, και βέβαια με τη συμμετοχή του κόσμου, η Κωτσόβολος έχει ανακυκλώσει μέχρι σήμερα περισσότερες από 748.000 συσκευές συνολικού βάρους μεγαλύτερου των 12.780 τόνων.

KOTSOVOLOS logo

Τέλος, η ανακύκλωση συσκευών προσφέρει σημαντικά οφέλη σε ένα νοικοκυριό, καθώς μειώνονται τα έξοδά του χάρη στις ενεργειακά αποδοτικές ηλεκτρικές συσκευές υψηλότερης ενεργειακής κλάσης. Ταυτόχρονα, εξοικονομούνται φυσικοί πόροι και προστατεύεται το περιβάλλον με τη σωστή αποδόμηση των παλαιών συσκευών και την αξιοποίηση κάποιων υλικών για περαιτέρω χρήση.

[1] Η προσφορά ισχύει για όλες τις λευκές συσκευές, αξίας άνω των 199 ευρώ έως τις 22/5. Οι δωροεπιταγές ισχύουν για την επόμενη αγορά σας και εξαργυρώνονται μέχρι 9/7/2016. Δίνονται βάσει της εξής κλίμακας αγορών, από 199 – 399 = 20 ευρώ, από 400 -799 ευρώ = 50 ευρώ, από 800 – 1099 ευρώ = 100 ευρώ, από 1100 -1699 ευρώ = 150 ευρώ, από 1700 – 1999 = 200 ευρώ και από 2000 ευρώ άνω = 300 ευρώ. Για πληροφορίες σχετικά με το Πλάνο Δόσεων Κωτσόβολος μπορείτε να απευθυνθείτε σε ένα σύμβουλο πωλήσεων.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.