Αναλογικό ρολόι με ξυπνητήρι και θερμόμετρο

0

Μπορεί να κυριαρχεί η τάση ψηφιοποίησης για όλα τα πράγματα σήμερα, όμως τα αναλογικά προϊόντα καλά κρατούν ακόμα την αίγλη τους. Θα έχετε παρατηρήσει ότι ακόμα και σε σύγχρονα μοντέλα κινητών και… αυτοκινήτων, με τις οθόνες υψηλής ανάλυσης, συνηθίζεται η ώρα να παρουσιάζεται σε αναλογική μορφή.

Ακολουθώντας αυτή τη γραμμή, προσθέσαμε στη γκάμα της Smart Electronics ένα αναλογικό ρολόι που μπορείτε να αποκτήσετε μόνο με 8,90€ !!!

Ορίστε, δείτε και στο βίντεο που ετοιμάσαμε, πόσο όμορφο και πρακτικό είναι.

Έχει ασημένιο χρώμα στην πρόσοψη του, ενώ το πλαστικό περίβλημα του, έχει ελαφρώς κυρτή κατασκευή, δίνοντας του μία μοντέρνα αίσθηση. Έτσι μπορεί να βρει άνετα μία θέση όχι μόνο στο γραφείο (το δικό σας ή του παιδιού σας) αλλά και σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού (σαλόνι, κουζίνα, υπνοδωμάτιο…). Το μαύρο background δημιουργεί πολύ καλή αντίθεση με τους ασημένιους δείκτες (ώρας, λεπτών, δευτερολέπτων).

Δίπλα από την ένδειξη της ώρας θα βρείτε και ένα θερμόμετρο -αναλογικό κι αυτό βεβαίως- που αναφέρει τη θερμοκρασία σε βαθμούς Κελσίου αλλά και Φαρενάιτ.

Στο πίσω μέρος βρίσκονται οι ρυθμιστές για την ώρα και το ξυπνητήρι -το οποίο φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ως βασική λειτουργία- όπως και έναν διακόπτη που απενεργοποιεί τελείως τη συσκευή όταν πρόκειται να μην τη χρησιμοποιήσετε για πολύ καιρό.

Τροφοδοτείται απλά από μία μπαταρία CR2032, καθώς οι λειτουργίες του είναι σχεδιασμένες για οικονομική κατανάλωση. Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, συμπληρώνοντας την καθημερινότητα σας με ένα αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από κανένα χώρο!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 8,90€ κάνοντας κλικ εδώ

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.