Ανανεώστε τις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού σας με τις νέες προωθητικές ενέργειες της LG

0

Η LG Electronics (LG) πραγματοποιεί μία νέα προωθητική ενέργεια από τις 17 Μαρτίου 2022 έως τις 31 Μαρτίου 2022[1] και συγκεκριμένα με κάθε αγορά[2] επιλεγμένων μοντέλων οικιακών συσκευών οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να πάρουν ως δώρο LG προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας.

Επιλεγμένα μοντέλα από ψυγεία ντουλάπες οριζόντιας διάταξης, που διακρίνονται για το υψηλό τους design και την χωρητικότητά τους, συνοδεύονται από ένα μοναδικό δώρο. Συγκεκριμένα, με κάθε αγορά του LG Ψυγείου Ντουλάπα  GMJ945NS9F ή του InstaView Ψυγείου Ντουλάπα GMX945MC9F, οι καταναλωτές θα μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν μια Smart TV 32LQ63006LA, για να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους ταινίες.

Τα Ψυγεία Ντουλάπες οριζόντιας διάταξης GMJ945NS9F και GMX945MC9F ξεχωρίζουν για την κομψή τους σχεδίαση τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, αναβαθμίζοντας τον χώρο της κουζίνας. Παράλληλα διασφαλίζουν μέγιστη φρεσκάδα για τα φρούτα, λαχανικά και τρόφιμα που διαρκεί χάρη στην ομοιόμορφη και γρήγορη ψύξη. Επιπλέον στο μοντέλο InstaView μπορείτε να χτυπήσετε δύο φορές στο γυάλινο πάνελ για να δείτε το εσωτερικό του ψυγείου, χωρίς να ανοίξετε την πόρτα, περιορίζοντας έτσι την απώλεια ψυχρού αέρα.

Με κάθε αγορά ενός πλυντηρίου – στεγνωτηρίου F4DV912H2EA, οι καταναλωτές λαμβάνουν ως δώρο ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά LG TONE FP8W. Το συγκεκριμένο μοντέλο πλυντηρίου – στεγνωτηρίου διαθέτει τεχνολογία Steam+™ που εξαλείφει το 99,9% των ακάρεων σκόνης στο πρόγραμμα Allergy Care[3] και τεχνολογία ezDispenceTM που διανέμει σε καθορισμένες ποσότητες την κατάλληλη στιγμή του κύκλου το απορρυπαντικό/ μαλακτικό που απαιτείται για τον αποτελεσματικό καθαρισμό των ρούχων. Τα LG πλυντήρια-στεγνωτήρια αποτελούν μια ολοκληρωμένη λύση για την φροντίδα των ρούχων, καθώς η πλύση και το στέγνωμα γίνεται εύκολα μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

 

[1]  Ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων

[2] Η ενέργεια ισχύει για Κωτσόβολο, Media Markt, Πλαίσιο και Public,

[3] Το πρόγραμμα Allergy Care είναι εγκεκριμένο από το BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) και εξαλείφει τα αλλεργιογόνα ακάρεα σκόνης σε ποσοστό 99,9%.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.