Απεριόριστες δυνατότητες και άπλετος χώρος από τα LG InstaView Door-in-DoorΤΜ ψυγεία μαζί με ένα μοναδικό δώρο!

0

Ένας σημαντικός παράγοντας για να επιλέξει κανείς το κατάλληλο ψυγείο, είναι η μεγάλη χωρητικότητα σε συνδυασμό με τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και το υψηλό design. Για αυτόν τον λόγο, η  LG Electronics (LG), προτείνει στους καταναλωτές τα ψυγεία ντουλάπες InstaView Door-in-DoorΤΜ οριζόντιας και κάθετης διάταξης και τους προσφέρει ένα μοναδικό και εύχρηστο δώρο, για να έχουν ό,τι χρειάζονται.

Συγκεκριμένα, έως και τις 29 Φεβρουαρίου 2020 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με την αγορά ενός LG ψυγείου InstaView Door-in-DoorΤΜ, οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν μια ψησταριά Weber Compact Kettle 57cm ή και αξεσουάρ InstaRead Thermometer[1]. Οι κωδικοί που συμπεριλαμβάνονται στην προωθητική ενέργεια για τα καταστήματα του Κωτσόβολου, Media Markt, Πλαίσιο και για τα Δίκτυα Συνεταιρισμών είναι οι GSX961NSVZ και GMX936SBHV.

Τα ψυγεία ντουλάπες της LG διατίθεται με οριζόντια διάταξη (ενιαία συντήρηση στο επάνω μέρος και κατάψυξη στο κάτω) και κάθετη (δεξιά η συντήρηση και κατάψυξη στο αριστερό μέρος), ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να επιλέξουν εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες τους. Τα συγκεκριμένα ψυγεία διαθέτουν μεγάλη χωρητικότητα έως και 705LT και  προσφέρουν πολλαπλές επιλογές αποθήκευσης τροφίμων. Παράλληλα, ενσωματώνουν προηγμένη τεχνολογία, όπως το σύστημα ψύξης πόρτας DoorCooling+™[2], το οποίο κατανέμει τη θερμοκρασία στο εσωτερικό πιο ομοιόμορφα και ψύχει γρηγορότερα σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα. Έτσι, μειώνει σημαντικά τη διαφορά θερμοκρασίας ανάμεσα στα εσωτερικά τμήματα και τις πόρτες στο πλάι του θαλάμου.

Τέλος, χάρη στην τεχνολογία InstaView Door-in-Door, οι καταναλωτές μπορούν να δουν το περιεχόμενο, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν την πόρτα, με δύο γρήγορα χτυπήματα στην κομψή γυάλινη οθόνη. Έτσι, μειώνεται η απώλεια του ψυχρού αέρα και το φαγητό διατηρείται φρέσκο για περισσότερο διάστημα.

[1] Τα αξεσουάρ ισχύουν για αγορές από τα καταστήματα Κωτσόβολου
[2] Ισχύει για το μοντέλο GSX961NSVZ

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.