Η απίστευτη βίλα του Michael Jackson που βγήκε προς πώληση!

0

Η βίλα του θρύλου της pop βγήκε προς πώληση κι εμείς είχαμε την ευκαιρία να δούμε το εσωτερικό της και να απολαύσουμε ακόμη μια φορά την πολυτέλεια. Η οικογένεια του Michael Jackson ζούσε στην οικία των 2.255 τετραγωνικών μέτρων στην πόλη της Νεβάδα μέχρι και το 2009 όπου έφυγε από την ζωή. Τα γεγονότα με την υπόθεση της Neverland, τον είχαν υποχρεώσει να απομακρυνθεί από το σπίτι του στο Los Angeles, στο όποιο βέβαια βρέθηκε νεκρός.

Το διώροφο μεσαιωνικό εκκλησάκι των 74 θέσεων σίγουρα είναι κάτι πρωτότυπο και εκτός από την χλιδή των υπόλοιπων δωματίων και του ξενώνα των 277 τετραγωνικών μέτρων, η τιμή των 9,5 εκ. δολαρίων για την πώληση της βίλας δεν μας κάνει και τόση εντύπωση.

βίλα1

βίλα2

Ο παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής περνούσε ως λέγεται πολύ χρόνο στο ψηλοτάβανο σαλόνι και με το πέτρινο τζάκι και το πολυέλαιο από Μουράνο, που ήταν άλλωστε και το αγαπημένο του δωμάτιο. Στο υπόγειο βρίσκεται η 800 τετραγωνικά μέτρα γκαλερί με κορυφαία έργα τέχνης, ενώ εκεί υπάρχει και η μυστική είσοδος-έξοδος που βοηθούσε τον Michael Jackson να αποφύγει τους paparazzi και τους φωτογράφους. Συνολικά τα δωμάτια ανέρχονται στα 7, ενώ τα μπάνια στα 12.

βιλα3

βιλα4

βιλα5

βιλα6

βιλα7

βιλα8

βιλα9

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.