Οι φτερούγες κοτόπουλου στη καλύτερη εκδοχή τους που είναι βέβαιο ότι θα προσφέρουν μία λαχταριστή εμπειρία γεύσης που θα σας συναρπάσει!
Υλικά
- 12 φτερούγες κοτόπουλου
- 12 κομμάτια μπέικον
- 1 κουτάλι της σούπας αλάτι
- 1 κουτάλι της σούπας μαύρο πιπέρι
- 1 κουτάλι της σούπας μαύρη ζάχαρη
- 1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
- 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη τσίλι
- 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
- Λιωμένο blue cheese για ατελείωτες «βουτιές»
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη, πάπρικα, σκόνη τσίλι και ρίγανη. Πασπαλίστε τις φτερούγες κοτόπουλου μέχρι να καλυφθούν πλήρως. Τυλίγουμε καλά τη φέτα μπέικον γύρω από τη φτερούγα ώστε να μη ξετυλίγεται κατά το ψήσιμο. Στη συνέχεια τις τοποθετούμε σε ένα ταψί και ψήνουμε για μια ώρα ενώ στη μισή ώρα τα γυρίζουμε ανάποδα για ένα ομοιόμορφο ψήσιμο. Σερβίρουμε με blue cheese και απολαμβάνουμε χωρίς… ενοχές.