Άψογο σιδέρωμα στη στιγμή με ελάχιστη προσπάθεια, με τη βοήθεια του ατμού!

0

Το σιδέρωμα είναι μια διαδικασία βαρετή, κουραστική, αλλά απαραίτητη… εκτός αν είστε ακόμη φοιτητές (μόλις τα φορέσεις ισιώνουν μόνα τους). Οι μαγικές συσκευές που ονομάζονται «ατμοσίδερα» έχουν δώσει μερική λύση στο πρόβλημα, όμως νέα, εξελιγμένα μοντέλα κυκλοφορούν διαρκώς και κάνουν ακόμη πιό εύκολη τη διαδικασία, για άντρες και γυναίκες.

Η Siemens δημιούργησε τους compact ατμοσταθμούς Siemens iQ700 οι οποίοι έχουν τα πλεονεκτήματα των ατμοσταθμών αλλά με μέγεθος… απλού ατμοσίδερου! 

siemens iq700 (1) (Large)

Έχουν ισχύ 2800-3200 Watts και μπορούν να εκτοξεύσουν 200-220 γραμμάρια ατμού με κάθε γέμισμα, χάρη στη δεξαμενή νερού των 400ml, με ρυθμό 55-65 γραμμάρια ανά λεπτό! Αυτό σημαίνει πως θα σιδερώσετε περισσότερα ρούχα προτού χρειαστούν και πάλι γέμισμα αλλά και ταχύτερο σιδέρωμα, χάρη και στις ειδικά σχεδιασμένες οπές στην πλάκα τους. Όμως, είμαστε στην εποχή των έξυπνων οικιακών συσκευών και τα μοντέλα της Siemens iQ700 έχουν πολλές, εξελιγμένες τεχνολογίες που κάνουν το σιδέρωμα μια πανεύκολη και ασφαλή διαδικασία, ακόμα και για όσους έχουν την κακή συνήθεια να… καίνε τα ρούχα!

siemens iq700 (2) (Large)

Η πλάκα TitaniumGlissée Plus διαθέτει κανάλια ατμού για σιδέρωμα τριών φάσεων, ιδανική κατανομή ατμού και εξαιρετική ολίσθηση ώστε να μην «κολλάει» στο ύφασμα, ενώ το autoSteam mode εξασφαλίζει την ιδανική ποσότητα ατμού ανάλογα με τη θερμοκρασία σιδερώματος, ώστε να μην ψεκάζετε υπερβολικά πολύ ή λίγο ατμό. Ένα άλλο πρόβλημα στο σιδέρωμα με ατμό είναι η μικρή διείσδυσή του στο ύφασμα, με αποτέλεσμα να καταλήγει… μούσκεμα χωρίς να έχουμε καταφέρει να το σιδερώσουμε. Η ενσωματωμένη γεννήτρια ατμού steamCompressor στα μοντέλα Siemens iQ700, εξασφαλίζει καλύτερη διείσδυση, ώστε οι ζάρες να εξαφανίζονται με ελάχιστες κινήσεις!

Αλλά, ας μην κρυβόμαστε, το μεγαλύτερο πρόβλημα όλων μας είναι να επιλέξουμε τη σωστή θερμοκρασία για κάθε ύφασμα. H τεχνολογία allTextile των Siemens iQ700 διαλέγει για εμάς τον ιδανικό συνδυασμό θερμοκρασίας και ατμού, ώστε να είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα, η χρήση του σίδερου γίνεται πανεύκολη με το perfectSelect καθώς μπορείτε να αλλάζετε ρυθμίσεις με ένα άγγιγμα, χωρίς να γυρίσετε κάποια… ροδέλα με το άλλο χέρι για να επιλέξετε θερμοκρασία. Και το ατμοσίδερο απενεργοποιείται αυτόματα μόλις αφήσετε τη λαβή του, με το startStop Control! Έτσι εξοικονομείτε ενέργεια, μειώνεται ο κίνδυνος ατυχήματος, ενώ η θέρμανση γίνεται ξανά ταχύτατα μόλις αγγίξετε και πάλι τη λαβή! Και για τα σκουρόχρωμα υφάσματα που «γυαλίζουν» μετά το σιδέρωμα, το antiShine εξασφαλίζει πως αυτό δε θα συμβεί, προσφέροντάς τους και μεγαλύτερη προστασία.

siemens iq700 (3) (Large)

Τέλος, σημαντική για τη μακροζωϊα αλλά και την απόδοση του ατμοσταθμού σας, είναι η συντήρησή του. Τα άλατα που σχηματίζονται λόγω του υγρού στοιχείου πρέπει να καθαρίζονται, αλλά αυτό είναι κάτι που το ξεχνάμε ή αμελούμε συχνά. Τα Siemens iQ700 διαθέτουν την τεχνολογία 4antiCalc που περιλαμβάνει τετραπλή λειτουργία απασβέστωσης με self-clean, calc ‘n clean, ενσωματωμένο anti-calc και καθαριστικό υγρό για πλήρη απασβέστωση, ενώ το calc’nClean Timer σας υπενθυμίζει πότε πρέπει να κάνετε τον καθαρισμό!

Τα δύο μοντέλα της σειράς Siemens iQ700 είναι τα TSI802810 (2800 Watts) και TSI803210 (3200 Watts) και θα τα βρείτε σε πολλά καταστήματα και αλυσίδες της ελληνικής αγοράς, σε πανέμορφους συνδυασμούς χρωμάτων (μωβ-lime και γαλάζιο-lime).

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.