Άρωμα από… Nespresso στην έκθεση IFA 2017!

0

Η Nespresso συγκαταλέγεται δικαιολογημένα ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες που ασχολούνται με τον σχεδιασμό συστημάτων με κάψουλες για καφέ. Ο ντελικάτος σχεδιασμός, η μοναδική αισθητική, αλλά και τα κορυφαία χαρακτηριστικά αποτελούν τους κύριους λόγους που η Nespresso κατέχει μία θέση στις καρδιές όλων εκείνων που όχι μόνο αγαπούν τον ποιοτικό καφέ, αλλά αναζητούν και το κάτι «παραπάνω».

H γνωστή και εξαιρετικά αγαπητή εταιρεία δημιουργεί εσπρεσσιέρες που με το στυλ τους καλύπτουν κάθε γούστο και μπορούν πραγματικά να «γεμίσουν» κάθε γωνιά του σπιτιού, καθώς ο σχεδιασμός τις κάνει να «ταιριάζουν» σε όλους τους χώρους (από την κουζίνα και το σαλόνι, μέχρι το μικρό γραφείο -και γιατί όχι-το υπνοδωμάτιο για εκείνους που θέλουν να έχουν τον εσπρέσσο τους έτοιμο από τη στιγμή που θα σηκωθούν από το κρεβάτι).

Με την Nespresso το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πραγματοποιήσετε ένα γευστικό ταξίδι στον μοναδικό κόσμο του καφέ εσπρέσσο, συνδυάζοντας άλλοτε διακριτικές γεύσεις και άλλοτε πιο έντονες και κλασικές (όπως η all-time favorite Vanilio). Ως γνωστόν η ποικιλία σε κάψουλες της Nespresso είναι πραγματικά «τεράστια» και θα καλύψει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του εσπρέσσο, καθώς δεν χωράει αμφιβολία πως με τη Nespresso η καθημερινή σας απόλαυση μετατρέπεται σε… «εμπειρία»!

Εάν θέλετε να κάνετε και εσείς μία μίνι-βόλτα μαζί μας στα μονοπάτια της απόλαυσης του καφέ εσπρέσσο, δεν έχετε παρά να πατήσετε το play στο video που ακολουθεί…

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.