Ασύρματα ακουστικά με chat και FM radio

0

Ένα ζευγάρι ακουστικά δύσκολα μπορεί να επιβιώσει στο σημερινό περιβάλλον της σύγχρονης τεχνολογίας, αν λειτουργεί μόνο ως ακουστικά. Συχνά είναι προτιμότερο για μία συσκευή να ενσωματώνει αξιόπιστα πολλαπλές λειτουργίες, ώστε να μειώνεται ο αριθμός των συσκευών που χρειαζόμαστε στην καθημερινότητα μας, όπως έχει γίνει με τα smartphones.

Αυτό ισχύει και για τα νέα ασύρματα ακουστικά της Smart Electronics, που μπορούν να γίνουν δικά σας μόνο με 13,90€ !!!

Πρώτον: μπορούν να λειτουργήσουν ως απλά ενσύρματα ακουστικά, συνδέοντας ένα στερεοφωνικό καλώδιο μεταξύ αυτών και της συσκευής που παράγει τον ήχο που θέλετε. Δεύτερον: διαθέτουν ενσωματωμένο FM δέκτη, ώστε να ακούτε τα αγαπημένα σας ραδιοφωνικά προγράμματα άμεσα και εύκολα.

Δείτε και μόνοι σας στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς πόσο εντυπωσιακές είναι οι δυνατότητες τους!

Ως τρίτη λειτουργία μπορείτε να συνδέσετε τον πομπό σε οποιαδήποτε συσκευή, τόσο με στερεοφωνικό όσο και με RCA βύσμα. Έτσι θα απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική, σειρές και ταινίες ασύρματα, χωρίς καλώδια.

Τέταρτον, ο πομπός ενσωματώνει ένα μικρόφωνο, και αφήνοντας τον σε ένα δωμάτιο, μπορεί να μεταφέρει τους ήχους του χώρου στα ακουστικά, λειτουργώντας έτσι ως baby monitor!

Τέλος, αν δεν έχετε κοντά στον υπολογιστή τον πομπό για να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο μικρόφωνο, μπορείτε να συνδέσετε ένα εξωτερικό μικρόφωνο στη σχετική υποδοχή του. Έτσι τα ακουστικά μετατρέπονται σε ένα πλήρες headset επικοινωνίας, χρήσιμο τόσο στο Skype όσο και ως λύση chat στο multiplayer mode των videogames!

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, για να τα… ακούσετε όλα, και μάλιστα ασύρματα!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 13,90 κάνοντας κλικ εδώ

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.