Ασύρματο κουδούνι πόρτας για κάθε χρήση!

0

Η εγκατάσταση ενός ενσύρματου κουδουνιού δεν είναι εύκολη υπόθεση… τρύπες στους τοίχους, καλώδια, φασαρία… Και αν για κάποιο λόγο θελήσετε να προσθέσετε ένα ακόμα; Πάλι από την αρχή…

ασυρματο-κουδουνι-2-640x427

Υπάρχει, όμως, μια έξυπνη, οικονομική και απλή λύση με εγκατάσταση σε δευτερόλεπτα, από εσάς τους ίδιους! Το ασύρματο κουδούνι πόρτας της Smart Electronics!

ασυρματο-κουδουνι-4-640x427

Έχει μεγάλη εμβέλεια και μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε οποιοδήποτε κτίριο, όπου θέλετε, χρησιμοποιώντας την ταινία διπλής όψεως που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, τόσο για το πλήκτρο όσο και για την βάση του. Και αν θέλετε να το αλλάξετε θέση, απλώς το κάνετε, πάλι μέσα σε δευτερόλεπτα! Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του χτύπου, αλλά και να επιλέξετε μεταξύ διαφορετικών ήχων για το κουδούνι σας, ανάλογα με την περίσταση.

ασυρματο-κουδουνι-1-640x427 ασυρματο-κουδουνι-5-640x427

Λειτουργεί με μπαταρίες και δε χρειάζεται παροχή ρεύματος, οπότε μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε θέλετε και θα λειτουργεί ακόμη και αν έχει «πέσει» το ρεύμα.

ασυρματο-κουδουνι-7-640x427

Ιδανικό για το σπίτι, το μαγαζί, ακόμα και για ξεχωριστά δωμάτια/διαμερίσματα μέσα στο ίδιο σπίτι! Θα το βρείτε στη Smart Electronics, στο www.smartkit.gr.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.