Αθόρυβος και ισχυρός ανεμιστήρας; Και όμως υπάρχει!

0

Γιορτάζοντας τη νέα «βιτρίνα» του ηλεκτρονικού καταστήματος μας, σας προσφέρουμε το προϊόν με 30€ από την αρχική των 50€!

Αν και το aircondition είναι το απόλυτο gadget του καλοκαιριού, σίγουρα δεν είναι για όλους, καθώς πολλοί ενοχλούνται από τον τρόπο που ψύχει τον χώρο. Είναι όμως ο ανεμιστήρας αρκετά αποτελεσματικός για να το αντικαταστήσει; Για τους υπόλοιπους δεν ξέρουμε, όμως αυτός που σας παρουσιάζουμε εδώ, είναι.

img_6449

Διαθέτει 4 μεταλλικούς έλικες, οι οποίοι όπως αντιλαμβάνεστε είναι πολύ περισσότερο αποτελεσματικοί και κυρίως πιο ανθεκτικοί, από τους συνήθεις πλαστικούς. Το μοτέρ, αν και ιδιαίτερα ισχυρό, είναι παράλληλα εκπληκτικά αθόρυβο, κάνοντας τη συσκευή να λειτουργεί διακριτικά, κάτι που θα εκτιμήσετε ακόμα περισσότερο στη διάρκεια του ύπνου. Τα 3 επίπεδα έντασης, σας επιτρέπουν να ορίσετε την παροχή του αέρα ανάλογα με τις ανάγκες κάθε στιγμής, ενώ μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το ύψος αλλά και την κλίση του ανεμιστήρα. Φυσικά είναι αυτόματα περιστρεφόμενος, ενώ διατίθεται σε εντυπωσιακό σκούρο μεταλλικό χρώμα.

Θα τον βρείτε στο www.smartkit.gr!

 

img_6497img_6478img_6467

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.