Αυτός ο μύλος σε ειδοποιεί πότε πρέπει να αλλάξεις τα φασόλια του καφέ!

0

Πλέον στις μέρες μας κάθε ηλεκτρονική συσκευή είναι «έξυπνη» και έρχεται πακέτο με ένα app. Αυτό ισχύει και για το Voltaire, ένας smart μύλος του καφέ που θέλει να κάνει κι αυτός την καθημερινότητά μας πιο εύκολη.
Το project της Get It Right θέλει να φροντίσει για την ποιότητα του καφέ που πίνετε κάθε πρωί (και όχι μόνο), αφού μπορεί να μην είναι ο πρώτος WiFi-connected μύλος που υπάρχει, είναι όμως όπως ισχυρίζεται ο πρώτος που σας ειδοποιεί όταν τα φασόλια του καφέ δεν είναι και τα πιο φρέσκα για να τα αλέσετε.
Πως μπορεί και το κάνει; Όπως λέει η εταιρεία ο μύλος διαθέτει ειδικούς αισθητήρες που μπορούν να μετρήσουν διάφορους παράγοντες, από την θερμοκρασία και την υγρασία, μέχρι την μάζα και την περιεκτικότητα των φασολιών ανάμεσα στα άλλα.
Εάν λοιπόν ο μύλος σας είναι γεμάτος μπαγιάτικα φασόλια, τότε είτε θα ειδοποιηθείτε γι’ αυτό στο κινητό σας μέσω του app, είτε μία καινούργια παραγγελία από φασόλια καφέ θα ξεκινήσει ήδη για να έρθει στο σπίτι σας. Μέχρι στιγμής το Voltaire project έχει συγκεντρώσει τα μισά από τα 100.000 δολάρια που έχει βάλει ως στόχο στο Kickstarter. Εάν βρίσκετε την ιδέα έξυπνη και θέλετε να την υποστήριξετε μπορείτε να το κάνετε εδώ.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.