H AVM παρουσίασε στην IFA 2017 τα home network προϊόντα της και μας εντυπωσίασε!

0

H AVM ανήκει ανάμεσα στις κραταιές δυνάμεις του κόσμου της τεχνολογίας, καθώς η γερμανική εταιρεία θέτει νέα στάνταρ στα home networking, smart home και wireless προϊόντα. Η ιστορία της γνωστής Γερμανικής εταιρείας έχει ένα άρωμα νοσταλγίας από παλιά, όπου σχεδόν πριν από 30 χρόνια, 4 φίλοι ειδικοί στην επιστήμη των υπολογιστών, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να βρουν νέους τρόπους που θα τους επέτρεπαν την καλύτερη διασύνδεση και επικοινωνία ανάμεσα στους υπολογιστές. Κάπως έτσι γεννήθηκε η AVM, η οποία με αργά αλλά σταθερά βήματα κατάφερε να αναρριχηθεί στην κορυφή (στην 30χρονή πορεία της έχει βραβευτεί με περισσότερα από 800 awards)…

Εκπληκτικά routers / modems (FRITZbox), repeaters, powerlines, DECT, τηλέφωνα και smart home gadgets συνθέτουν την πλούσια γκάμα της AVM, η οποία διαθέτει δεκάδες προϊόντα που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών χρηστών. Κορωνίδα όλων φυσικά είναι τα routers της γνωστής σειράς FRITZ!box, τα οποία κυκλοφορούν σε διαφορετικές εκδόσεις έτοιμα να ικανοποιήσουν κάθε γούστο και οποιοδήποτε πορτοφόλι. Οι προτάσεις της AVΜ απευθύνονται περισσότερο σε ένα κοινό που αναζητάει το κάτι «παραπάνω»από τις «συμβατικές» λύσεις δικτυακών  προϊόντων που έχουν κατακλύσει την αγορά. Αυτό συμβαίνει γιατί οι ανεπτυγμένες λειτουργίες τους και οι δυνατότητες παραμετροποίησης που προσφέρουν είναι κατά κάποιο τρόπο «μοναδικές» και δύσκολα συναντιόνται από αντίστοιχες λύσεις.

To «μυστικό» της επιτυχίας της AVM έγκειται στο γεγονός ότι η Γερμανική εταιρεία συνδυάζει πανίσχυρο hardware με το εκπληκτικά εξελιγμένο και ιδιοφυές software, όπου η κάθε λύση που προτείνει δύναται να δουλέψει με κάθε τεχνολογία δικτύου που υπάρχει (DSL, cable, LTE 4G ακόμη και οπτική ίνα). Αναφερόμενοι στο software, το FRITZ!OS είναι το λειτουργικό σύστημα που όχι μόνο θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη ως προς την διαχείριση των λειτουργιών του modem / router σας, αλλά παράλληλα η AVM έχει δημιουργήσει ένα λειτουργικό σύστημα το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τη λύση της AVM πάνω στις δικές σας ανάγκες. Το καλύτερο όλων μάλιστα είναι ότι μέσω του χρήσιμου mobile FRITZ!App μπορείτε να ελέγξετε και να διαχειριστείτε τα προϊόντα της AVM, χρησιμοποιώντας απλώς το smartphone ή το tablet σας, από οποιοδήποτε σημείο και εάν βρίσκεστε!

Τα «ευχάριστα» νέα όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς το team της Γερμανικής εταιρείας εργάζεται πυρετωδώς ώστε να κρατάει συνεχώς όλα τα FRITZ!Boxes up-to-date, περνώντας όλες τις τελευταίες ενημερώσεις. Έτσι λοιπόν με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η maximum ασφάλεια, καθώς ο στόχος της AVM είναι όλα τα δικτυακά της προϊόντα (σε οποιαδήποτε κατηγορία και εάν ανήκουν) να δημιουργούν ένα καθεστώς ασφάλειας για τον χρήστη τους.

Εμείς στην περιήγηση μας στην μεγάλη γιορτή της τεχνολογίας, IFA 2017, επισκεφθήκαμε το booth της AVM και είχαμε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα τις μοναδικές λύσεις της που συνδυάζουν αξιοπιστία, ξεχωριστή ποιότητα κατασκευής και πλήθος από λειτουργίες που στοχεύουν στο να ικανοποιήσουν πλήρως τις ανάγκες κάθε χρήστη ξεχωριστά και δεν σας κρύβουμε ότι μείναμε πραγματικά ενθουσιασμένοι με όλα όσα είδαμε.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων AVM στην Ελλάδα είναι η AMY A.E. 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.