Αυστηρά για φίλους της μουσικής! Πως θα δημιουργήσεις το δικό σου χώρο έμπνευσης

0

Κάθε μουσικός, Dj ή απλός λάτρης της μουσικής έχει ονειρευτεί κάποια στιγμή να δημιουργήσει ένα studio στο σπίτι του, στο οποίο θα μπορεί να συνθέτει και να απολαμβάνει τα κομμάτια που προτιμά. Ο σχεδιασμός και η επιλογή των κατάλληλων επίπλων δεν είναι απλή υπόθεση, αφού απαιτείται αρκετή έρευνα ώστε να δημιουργηθεί ένας χώρος ευχάριστος και πρακτικός.

Πρόσφατα όμως η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, λάνσαρε μια σειρά με έξυπνες λύσεις επίπλων για τη διαμόρφωση ενός χώρου έμπνευσης, σε συνεργασία με το μουσικό συγκρότημα Swedish House Mafia.

Ας δούμε, στη συνέχεια, πως θα φτιάξεις τον κατάλληλο χώρο

Ένα γραφείο αποκλειστικά για μουσικούς

Για έναν μουσικοσυνθέτη, όλα αρχίζουν από ένα καλό γραφείο, όπως το OBEGRÄNSAD, που διαθέτει δύο βάσεις ηχείων στο κατάλληλο ύψος για τέλεια ακρόαση και ένα συρόμενο συρτάρι κάτω από την κεντρική επιφάνεια, για εύκολη πρόσβαση στο πληκτρολόγιο, εξοικονομώντας επιπλέον χώρο.

Ραφιέρα για ενισχυτές και δίσκους

Η ραφιέρα OBEGRÄNSAD αποτελεί αναβάθμιση της κλασσικής ραφιέρας KALLAX με χώρο στα ράφια για ενισχυτές, δίσκους βινυλίου και ένα ψηλό σημείο για τον υπόλοιπο μουσικό εξοπλισμό.

Η πολυθρόνα του δημιουργού

Η πολυθρόνα OBEGRÄNSAD έχει σχεδιαστεί με ιμάντες στην πλάτη, ώστε να προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ανάγκες σας για χαλάρωση και σκέψη.

Η κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο σωστός φωτισμός διαμορφώνει την ατμόσφαιρα ενός δωματίου, όπως ακριβώς και σε μία μουσική σκηνή. Το φωτιστικό γραφείου LED OBEGRÄNSAD έχει τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις φωτεινότητας για να επιλέξετε αυτό που σας εμπνέει.

Πικάπ από άλλη εποχή

Μπορεί το βινύλιο να δημιουργήθηκε σε μια άλλη εποχή, παραμένει, όμως, διαχρονικό αντικείμενο για τους λάτρεις της μουσικής. Το πικάπ OBEGRÄNSAD είναι εδώ για να σας θυμίσει τον ήχο της βελόνας όταν «γρατζουνάει» τον δίσκο.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.