Το Barisieur είναι η καφετιέρα-ξυπνητήρι που θα σε ξυπνάει με τη μυρωδιά του φρέσκου καφέ!

0

Οι περισσότεροι άνθρωποι απλώς δε γίνεται να ανοίξουν το μάτι τους εάν δεν πιουν πρώτα μία «σωτήρια» κούπα καφέ. Φυσικά η πρωινή προετοιμασία του καφέ όπως και να το κάνεις θέλει το χρόνο της και μπορεί κάποιοι να μην προλαβαίνουν λόγω πίεσης χρόνου να χαρούν αυτή την μικρή (και ζωτικής σημασίας) απόλαυση. Κάπως έτσι θα σκέφτηκε ο Joshua Renouf, ο οποίος σχεδίασε το Barisieur, μία μηχανή του καφέ η οποία μάλιστα λειτουργεί και ως… ξυπνητήρι και η οποία μπορεί να ετοιμάσει μόνη της τον καφέ (ή το τσάι) του χρήστη της, ακριβώς την ώρα που εκείνος σηκώνεται από το κρεβάτι!

Barisieur 2Το concept πίσω από αυτό το ιδιαίτερο project είναι ότι η συγκεκριμένη μηχανή τοποθετείται δίπλα από το κρεβάτι του χρήστη της και προγραμματίζεται με τέτοιο τρόπο από το βράδυ έτσι ώστε το Barisieur να διαχέει μοναδικά αρώματα καφέ στην ατμόσφαιρα. Το καλύτερο όμως έρχεται λίγο πριν το πρωί, καθώς με τον κατάλληλο προγραμματισμό τo Barisieur είναι σε θέση να ετοιμάσει αυτόματα τον καφέ που επιθυμεί ο χρήστης του (το μόνο που θα πρέπει να έχει κάνει από πριν, είναι να ετοιμάσει τα απαραίτητα υλικά που χρειάζονται για να παραχθεί ο καφές ή το τσάι). Επιπλέον, μπορείτε να φορτίσετε το κινητό σας μέσω της USB port, ενώ υπάρχει και ένα ειδικό μικρό συρτάρι το οποίο σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τον καφέ και την ζάχαρη.

Barisieur 3Ως είθισται με όλα τα καινοτόμα projects υψηλής τεχνολογίας, έτσι και το Barisieur ανέβηκε στο Kickstarter, όπου και περισσότεροι 1100 υποστηρικτές το χρηματοδότησαν με το ποσό των 383.000 λιρών Αγγλίας! Υπολογίζεται ότι τα πρώτα Barisieur θα είναι έτοιμα το καλοκαίρι του 2017 και η τιμή τους θα κυμαίνεται περίπου στις 295 λίρες Αγγλίας. Δείτε και το video που ακολουθεί για να πάρετε μία καλή γεύση…

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.