Επισκεφθήκαμε την έκθεση «Thanks to Tech» και γνωρίσαμε τα καινοτόμα προϊόντα της Candy Hoover (video)!

0

Η έκθεση «Thanks to Tech» που πραγματοποιήθηκε για μία ακόμη χρονιά με την σφραγίδα της Κωτσόβολος μας ταξίδεψε στον μαγικό κόσμο των νέων τεχνολογιών. Από την μεγάλη αυτή γιορτή της τεχνολογίας δεν θα μπορούσε να λείπει η Candy Hoover, η οποία μας παρουσίασε τα εκπληκτικά καινοτόμα προϊόντα της, τα οποία φέρνουν το μέλλον στο… σήμερα!

Εμείς επισκεφθήκαμε τους χώρους της μοναδικής αυτής έκθεσης και είδαμε από κοντά το Candy Bianca, το πρώτο πλυντήριο που έχει κατασκευαστεί για να επικοινωνεί πραγματικά μαζί μας, ενώ παράλληλα ο επαναστατικός φούρνος Candy Watch-Touch, μετατρέπει ουσιαστικά την κουζίνα σας σε ένα πανίσχυρο κέντρο πληροφόρησης, το οποίο μάλιστα μπορείτε να το παραμετροποιήσετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Στην έκθεση Thanks to Tech όμως δεν έλειψαν και οι πρωτοποριακές συσκευές της Hoover όπου οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν επίσης τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά την πρότυπη ιδέα του ψηφιακού αναλυτή TED, ο οποίος αναλύει τους θρεπτικούς δείκτες των τροφίμων. Επίσης, οι επισκέπτες γνώρισαν από κοντά την κουζίνα του μέλλοντος μέσω της χρήσης εικονικής πραγματικότητας σε μία πλήρως διαδραστική εμπειρία που τους έδωσε τη δυνατότητα να ρίξουν μοναδικές ματιές στο μέλλον.

Τέλος, για πρώτη φορά στην έκθεση Thanks to Tech, παρουσιάστηκε η νέα κατηγορία σκουπών καθαρισμού χωρίς καλώδιο, που ανοίγει η Hoover, με τα μοντέλα Athos και Prodige. Δείτε το video που ακολουθεί για να πάρετε μία γεύση από τη μοναδική αυτή γιορτή της τεχνολογίας…

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.