Χαλαρώστε και διώξτε τον πόνο με μια συσκευή μασάζ!

0

Όταν πονάμε στο κεφάλι, τον αυχένα ή την πλάτη, συνήθως στρεφόμαστε στα κλασικά παυσίπονα. Σε αρκετές περιπτώσεις η λύση είναι πιο απλή. Ένα μασάζ μπορεί να διώξει τον πόνο και να μας χαλαρώσει!

Το μασάζ δρα ευεργετικά για τον οργανισμό μας, αφού ανακουφίζει από τις ημικρανίες, βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου, περιορίζει το stress, μειώνει την πίεση του αίματος ξεκουράζοντας την καρδιά και περιορίζει κατά 36% την ανάγκη για παυσίπονα, σύμφωνα με το περιοδικό Life Hack.

συσκευή μασάζ (1)

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο περιοδικό το 86% των ανθρώπων που κάνουν συχνά μασάζ, έχουν παρατηρήσει σημαντική βελτίωση στην ποιότητα της ζωής τους.

Ένα είναι σίγουρο. Μετά από μία κουραστική μέρα στο γραφείο (ή στους δρόμους κυνηγώντας Pokemon), χρειάζεστε κάτι να σας χαλαρώσει. Συνήθως βέβαια κάνοντας μασάζ χαλαρώνει π.χ. ο αυχένας, αλλά «πιάνονται» τα χέρια μας. Υπάρχει άραγε πιο ξεκούραστη λύση;

συσκευή μασάζ (2)

Μα φυσικά! Δεν είναι άλλη από τη συσκευή που σας προτείνουμε. Κάνει εξαιρετικό «4D» μασάζ, έχει εντυπωσιακή «διαστημική» σχεδίαση, και κοστίζει μόλις 10,90€ !!!

Διαθέτει εργονομική καμπυλωτή λαβή, στη μία άκρη της οποίας βρίσκονται 4 περιστρεφόμενες πολυεδρικές σφαίρες. Αυτές κινούνται επάνω στο δέρμα σας κατά 360 μοίρες, με την τεχνολογία Kneading, χαλαρώνοντας τόσο το δέρμα όσο και τα νεύρα σας.

Η σχεδίαση της συσκευής είναι τέτοια ώστε να εξομοιώνει -στο μέτρο του δυνατού- τις κινήσεις που θα πραγματοποιούσε ένας επαγγελματίας φυσιοθεραπευτής στο σώμα σας.

συσκευή μασάζ (3)

Τέλος, η αντιοξειδωτική επικάλυψη του εγγυάται ότι δεν προκαλεί καμία παρενέργεια στο ευαίσθητο δέρμα. Διατίθεται σε τρία χρώματα, γκρι, ασημί και χρυσό, ώστε να επιλέξετε αυτό που θα σας χαλαρώσει καλύτερα και οπτικά.

Επενδύστε στο μασάζ, τη βασική μορφή ψυχικής και σωματικής θεραπείας και απολαύστε την ευεξία και την καλύτερη ποιότητα ζωής που προσφέρει.

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 10,90€ κάνοντας κλικ εδώ

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.