Χριστουγενιάτικο τραπέζι με στιλ και απλότητα από την JYSK

0

Οι γιορτές είναι προ των πυλών και τα τραπεζόματα θα είναι συχνά. Μπορείς να δώσεις την πιο Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στην τραπεζαρία σου και να περάσεις όμορφα με την οικογένειά σου σε ένα κλίμα που μοιάζει σαν να βγήκε από εικόνες του pinterest.

Με την JYSK μπορείς να φτιάξεις το πιο στιλάτο και ζεστό γιορτινό τραπέζι.

Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι η γιορτή του χρόνου, με καλό φαγητό, καλή παρέα και γιορτινή ατμόσφαιρα. Και το δείπνο μπορεί να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις το σκηνικό για μια κομψή βραδιά πάρτι. Το τραπέζι μπορεί να είναι ακόμα πιο όμορφο με πιάτα, μπολ και διακοσμητικά JYSK.  Οι γυάλινες πιατέλες ELMER, μία μικρή σε γκρι  και  μία μεγαλύτερη πιατέλα σερβιρίσματος σε ζεστό κίτρινο χρώμα, μαζί με τα μπολ TONY και KLAES, μπορούν να δημιουργήσουν ένα δυναμικό περιβάλλον με διαφορετικά σχήματα, μεγέθη και ύψη. Στη συλλογή της JYSK υπάρχει  επίσης το μπολ LASSE, το οποίο βοηθά στο εύκολο στήσιμο ενός κομψού τραπεζιού που αφήνει χώρο για ό,τι προτείνεται στο μενού.

Χριστούγεννα για κάθε γωνιά

Γιορτές χωρίς κεριά δεν γίνεται

Τα κεριά  BALDUR είναι ιδανικά για τη διάδοση του «hygge» και της ηρεμίας στο περιβάλλον. Παράλληλα, μπορείτε να διακοσμήσετε το τραπέζι με τεχνητά λουλούδια PER  σε ζεστά και βαθιά χρώματα σε απαλό τριανταφυλλί, μωβ και πορτοκαλί, τοποθετώντας τα για παράδειγμα σε βάζα CASPER, SIGVALD ή THORE που, μαζί με τα λουλούδια, δημιουργούν μια απαλή ατμόσφαιρα  με διαφορετικά σχήματα και χρώματα.

Βάλε όλη σου την αγάπη για να δημιουργήσεις την πιο όμορφη και χαρούμενη ατμόσφαιρα για τις φετινές γιορτές. Νιώσε το πνεύμα των Χριστουγέννων να σε γεμίζει με ευγνωμοσύνη και χαρά που γύρω από, το τόσο όμορφα στολισμένο, τραπέζι σου υπάρχουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα και έχετε όλοι μαζί άλλη μια ευκαιρία να κάνετε την πιο ευχάριστη «βαβούρα» των γιορτών! 

 

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.