«Χρυσό Βραβείο Καινοτομίας» για τα Coffeeway coffeebags!

0

H CAFETEX μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες επεξεργασίας καφέ στην Ελλάδα και ιδιοκτήτρια του brand Coffeeway, απέσπασε το Χρυσό Βραβείο “Food Innovation Stand Out” στα Food Experts’ Awards, για το νέο της προϊόν, καφές σε ατομικά φακελάκια “Coffeeway coffeebags’’.

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Γιάννος Μπενόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της CAFETEX, στον οποίο ανήκει η ιδέα αυτού του πρωτοποριακού, εύχρηστου και με μοναδικά πλεονεκτήματα προϊόντος.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 31ης Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών Detrop & Oenos της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη, ενώ τον διαγωνισμό οργάνωσε το cibum, το ελληνικό website των food experts.

Η CAFETEX, πιστή στο δημιουργικό της DNA και αναγνωρίζοντας την αυξανόμενη ανάγκη των καταναλωτών για εξατομικευμένα προϊόντα που προσφέρουν ποιοτικό αποτέλεσμα, ευκολία χρήσης, εξοικονόμηση ενέργειας και περιορισμό της σπατάλης τροφίμων, λάνσαρε τον Νοέμβριο του 2022 τα “coffeebags”. Τα coffeebags, μοναδικά στο είδος τους στην ελληνική αγορά, λειτουργούν αντίστοιχα όπως τα γνώριμα σε όλους φακελάκια τσαγιού και επιτρέπουν στο χρήστη να απολαμβάνει εύκολα, ποιοτικό καφέ, σε 3 μόλις λεπτά, χωρίς καφετιέρα, μόνο με την προσθήκη ζεστού νερού!

Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός καινοτομίας, πρακτικότητας και μείωσης της σπατάλης, ήταν που έκανε τους ανεξάρτητους επαγγελματίες τροφίμων και ποτών της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού, να ξεχωρίσουν τη συμμετοχή της CAFETEX, ανταμείβοντάς την με το χρυσό βραβείο καινοτομίας.

Η προϊοντική συλλογή των Coffeeway coffeebags αποτελείται από πέντε συνολικά κωδικούς: Δύο αρωματικούς (Vanilla-Hazelnut και Salted Caramel), δύο κλασικούς (Morning Blend 100% Arabica και τον δυνατό Blend Eleven), καθώς και έναν Decaf Water Processed.

Τα προϊόντα διανέμονται ήδη στις μεγαλύτερες αλυσίδες του οργανωμένου λιανεμπορίου (ΑΒ, Σκλαβενίτης, My Market) και έχουν προσελκύσει το έντονο ενδιαφέρον των καταναλωτών, αλλά και των επαγγελματιών της εστίασης Επιπλέον, στο πλαίσιο της επικοινωνίας τους στο ευρύτερο καταναλωτικό κοινό, βρίσκεται ήδη στον αέρα τηλεοπτική καμπάνια. Στόχος της CAFETEX είναι τα Coffeeway coffeebags να δημιουργήσουν νέα τάση στην κατανάλωση καφέ, με την προοπτική αυτή να αποτελέσει μία νέα, ξεχωριστή αγορά.

O κ. Γιάννος Μπενόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της CAFETEX δηλώνει με αφορμή τη βράβευση: «Αισθάνομαι υπερήφανος για αυτό το βραβείο, γιατί δικαιώνει απόλυτα τη συνεχή επιδίωξή μας να δημιουργούμε μοναδικά και καινοτόμα προϊόντα».

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.