Δείτε το cofee table που μετατρέπεται σε τραπεζαρία 10 ατόμων

0

Κατά καιρούς έχουμε δει πολλά έπιπλα που μεταμορφώνονται με σκοπό να μας κάνουν πιο εύκολη τη ζωή, μία πτυχή του home decor που συνεχίζει να παράγει διαρκώς καινούργιες ιδέες. Μία απ’ αυτές είναι και το εντυπωσιακό Ozzio Newood, ένα μοναδικό transformer κομμάτι που ο έξυπνος μηχανισμός που διαθέτει του επιτρέπει να μετατρέπεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από ένα coffee table σε μία τραπεζαρία. Το χαμηλό και μαζεμένο τραπεζάκι ξεδιπλώνεται και γίνεται μία μεγάλη επιφάνεια που μπορεί να χωρέσει ολόκληρη την παρέα, εύκολα, γρήγορα και χωρίς «κόστος» στο design.

ozzio-newood-1
Η τραπεζαρία μπορεί να εξυπηρετήσει μέχρι 10 άτομα κάνοντάς την ιδανική για σπίτια που αντιμετωπίζουν πρόβλημα χώρου που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να έχουν μόνιμα διαθέσιμο ένα τόσο μεγάλο έπιπλο. Το Ozzio Newood είναι φτιαγμένο από μέταλλο όσο αφορά τον σκελετό του, ενώ η ξύλινη επιφάνειά του βγαίνει σε καρυδιά και βελανιδιά, αλλά και σε 8 διαφορετικά φινιρίσματα.
Το μόνο στενάχωρο στην όλη υπόθεση δεν είναι άλλο από την τιμή του αφού κοστίζει 2.300 λίρες, ένα νούμερο που απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στα γερά πορτοφόλια.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.