Δείτε ένα εντυπωσιακό σπίτι στην Κόρντοβα χτισμένο μέσα σε μία σπηλιά

0

Στο βουνό Σιέρα Μορένα στην Κόρντοβα της Ισπανίας βρίσκεται ένα μοναδικό σπίτι που σίγουρα κερδίζει την προσοχή εκείνων που το βλέπουν από κοντά, αν και οι φωτογραφίες σε αφήνουν εξίσου έκπληκτο. Πρόκειται για το Cuevas del Pino, μία κατασκευή που ξεκίνησε το 2012 από το UMMO Estudio με τους designers να φτιάχνουν τελικά κάτι το λιγότερο πρωτότυπο.

Βρίσκεται μέσα στην καρδιά του βράχου, μία σύγχρονη σπηλιά που στα 100 και κάτι τετραγωνικά της μπορείς να δεις το σπίτι που πάντα επιθυμούσες και δεν το ήξερες. Πολλές γυάλινες επιφάνειες επιτρέπουν το φυσικό φως να λούζει το εσωτερικό, ενώ τα από μάρμαρο και μπετόν πατώματα προσφέρουν την δική τους λάμψη. Η ντελικάτη κουζίνα και το εξίσου όμορφο μπάνιο έχουν το δικό τους χαρακτήρα, κάτι που φυσικά ισχύει για ολόκληρο αυτό το απίστευτο σπίτι όπου ο βράχος ορίζει κάθε τετραγωνικό του.
Απολαύστε τις φωτογραφίες του Cuevas del Pino και μετά μπορείτε να πάτε στο UMMO Estudio και στο επίσημο website για να δείτε περισσότερα projects τους.

cuevas-del-pino-estate-ummo-estudio-0002 cuevas-del-pino-estate-ummo-estudio-0003 cuevas-del-pino-estate-ummo-estudio-0004 cuevas-del-pino-estate-ummo-estudio-0005 cuevas-del-pino-estate-ummo-estudio-0006 cuevas-del-pino-estate-ummo-estudio-0007 cuevas-del-pino-estate-ummo-estudio-0008

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.