Δείτε το απίστευτο μοντέλο Beetle της LEGO!

0

Οι designers της LEGO είναι ακούραστοι και γεμάτοι ιδέες. Μπορούν να φτιάξουν τα πιο απίθανα kit, παίρνοντας έμπνευση από το παρόν και το μέλλον, αλλά συχνότερα από το παρελθόν.
Οι ρέπλικες κλασικών αυτοκινήτων που έχουν ετοιμάσει μέχρι σήμερα είναι άκρως εντυπωσιακές και έχουν κοσμήσει πολλά δωμάτια μικρών και μεγάλων «παιδιών». Πιτσιρίκια, έφηβοι και ώριμοι άντρες έχουν πολλάκις ξετρελαθεί με τις δημιουργίες της εταιρείας, που εδώ τους έχει μάλλον το τελειωτικό χτύπημα!
Η LEGO λοιπόν έφτιαξε ένα απίστευτο kit του περίφημου Σκαραβαίου της Volkswagen, το μυθικό αυτοκίνητο που έκανε θραύση στην δεκαετία του 1960 και παραμένει μέχρι σήμερα σύμβολο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Για να φτιαχτεί το Beetle μοντέλο, που έχει διαστάσεις 15εκ. ύψος, 29 μήκος, και 12 πλάτος, χρειάστηκαν 1.167 κομμάτια LEGO. Και φυσικά για μία ακόμη φορά, η σημασία στην λεπτομέρεια είναι απίστευτη.
Από το χρώμα, τις καμπύλες του αμαξώματος, το εσωτερικό, τα τζάμια, τον κινητήρα, όλα! Μέχρι και στην οροφή έχουν προσθέσει σανίδα του σερφ για τις «εξορμήσεις» σας ! Πολύ απλά, εάν έχετε γιο ή άντρα φανατικούς με τα αυτοκίνητα, αυτό ειναι το καλύτερο δώρο που θα τους κάνετε!

LEGO-creator-expert-VW-beetle-designboom-031-818x887 LEGO-creator-expert-VW-beetle-designboom-041-818x351 LEGO-creator-expert-VW-beetle-designboom-051-818x448 LEGO-creator-expert-VW-beetle-designboom-101-818x595

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.