Με το The Deskview κάθε παράθυρο γίνεται ένα μικρό γραφείο!

0

Πολλά επιφάνειες γραφείου μπαίνουν στον τοίχο σε οριζόντια θέση και μας επιτρέπουν να εργαστούμε στο συγκεκριμένο σημείο για όσο διάστημα επιθυμούμε, με την πτυσσόμενη φύση τους να μας εξυπηρετεί δεόντως ειδικά σε χώρους όπου τα τετραγωνικά δεν περισσεύουν. Αυτό που έχει το The Deskview και δεν έχουν τα άλλα minimal «γραφεία» είναι πως αυτό μπορείς να το στήσεις και να το ξεστήσεις στο δευτερόλεπτο και όσες φορές θέλεις.


To The Deskview βεντουζάρει να το πούμε πολύ απλά σε οποιαδήποτε επιφάνεια, είτε τοίχος είναι, είτε παράθυρο και μπορεί να σου δώσει τη δυνατότητα να εργασετείς σε εκείνη τη θέση, όρθιος, για ένα κρίσιμο π.χ. μισάωρο όπου θέλεις να τελειώσεις κάτι.


Αντέχει μέχρι 18 κιλά βάρος, χωράει ένα laptop και κάτι… ψιλά, και βγαίνει σε λευκό και διάφανο ακρυλικό, και ξύλο. Θα αναρωτηθεί κανείς τι νόημα έχει αυτή η ιδέα, αφού κάτι στα γρήγορα μπορείς να το κάνεις και στο τραπεζάκι που έχει ο κύριος της φωτογραφίας τα πόδια του, και θα έχει δίκιο. Πάντως η καμπάνια του στο Κickstarter στέφθηκε με επιτυχία αφού οι users πείστηκαν πως αξίζει να δώσουν στο The Deskview μία ευκαιρία για να βγει στην παραγωγή και μαζί τα 157 δολάρια που κοστίζει.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.