Δίνει αέρα άλλης εποχής στο καθάρισμα η εντυπωσιακή σειρά BORSTAD της ΙΚΕΑ

0

Η νέα συλλεκτική σειρά BORSTAD της ΙΚΕΑ φροντίζει το σπίτι και τα ρούχα σας, θυμίζοντας κάτι από άλλη εποχή!

Με νοσταλγική διάθεση, η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, καλωσορίζει τη νέα συλλεκτική σειρά BORSTAD, με προϊόντα που θα κάνουν τη φροντίδα του σπιτιού, των ρούχων και των παπουτσιών πιο αποτελεσματική και εύκολη. Η φιλοσοφία της νέας σειράς επικεντρώνεται στη σωστή φροντίδα των αντικειμένων σας, που θα παρατείνει το χρόνο ζωής τους για περισσότερα χρόνια, φροντίζοντας ταυτόχρονα και για το περιβάλλον. Στη συλλεκτική σειρά BORSTAD, θα βρείτε από ξύλινες βούρτσες για τα δάπεδα και τα παπούτσια, μέχρι πρακτικά καλάθια και μεταλλικά κουτιά, εμπνευσμένα από άλλες εποχές και με ρουστίκ διάθεση.

BORSTAD

BORSTAD

Το καθάρισμα γίνεται πιο διασκεδαστικό με όμορφα αξεσουάρ από ανθεκτικά και φυσικά υλικά! Η σκούπα και το φαράσι της σειράς BORSTAD είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση, ενώ λειτουργούν και ως διακοσμητικά αντικείμενα που γίνονται ακόμα πιο όμορφα με το πέρασμα του χρόνου. Για τον καθαρισμό και το γυάλισμα των παπουτσιών σας, διαλέξτε την ανθεκτική ξύλινη βούρτσα για παπούτσια της σειράς και παρατείνετε το χρόνο ζωής τους για ακόμη περισσότερα χρόνια.

Προτιμήστε το μπολ πλυσίματος της σειράς για το καθάρισμα των λαχανικών σας, αλλά χρησιμοποιείστε το και σαν καλάθι για τα άπλυτα ή για ένα χαλαρωτικό ποδόλουτρο. Ολοκληρώστε την συλλογή σας, με την απλώστρα ρούχων BORSTAD, που θα βρείτε και στη μορφή απλώστρας τοίχου για εξοικονόμηση χώρου, και αποκτήστε ρούχα που τσαλακώνουν λιγότερο, χάρη στο μέγεθος και το σχήμα που έχουν οι ράγες της.

BORSTAD

Η συλλεκτική σειρά BORSTAD περιλαμβάνει και λύσεις για αποθήκευση. Αποθηκεύστε τα γυαλισμένα σας παπούτσια στην προστατευτική τσάντα της σειράς από ανθεκτικό υλικό ή επιλέξτε την κρεμαστή θήκη αποθήκευσης για κινητά τηλέφωνα, κλειδιά και άλλα μικρά αντικείμενα, ώστε να τα βρίσκετε εύκολα. Τη συλλογή με τα προϊόντα αποθήκευσης, συμπληρώνει το μασίφ μεταλλικό κουτί, το οποίο είναι ιδανικό για είδη ραπτικής, βερνίκια παπουτσιών ή είδη φαρμακείου.

BORSTAD

Στη σειρά, θα βρείτε επίσης όμορφα αρωματικά κέδρου και ποτ-πουρί λεβάντας που θα κάνουν τα λευκά είδη και τα ρούχα σας να μυρίζουν ωραία. Όλα τα προϊόντα έχουν κατασκευαστεί από ανθεκτικά υλικά που αντέχουν στην καθημερινή χρήση και γίνονται πιο όμορφα με το πέρασμα του χρόνου.

BORSTAD

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.