Δύο νέες σειρές ψυγειοκαταψυκτών κυκλοφορούν από τη Samsung

0

Η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει τη διάθεση δύο νέων σειρών ψυγειοκαταψύκτη διαστάσεων 2 μέτρων x 60 εκατοστών στην ελληνική αγορά. Τα νέα μοντέλα διακρίνονται για το μοντέρνο και πρακτικό σχεδιασμό τους, καθώς και την εξοικονόμηση ενέργειας. Η πρωτοποριακή τεχνολογία Space Max της Samsung εξασφαλίζει μεγάλη εσωτερική καθαρή χωρητικότητα στις ίδιες εξωτερικές διαστάσεις, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία στην αποθήκευση τροφίμων. Επιπλέον, ο ψηφιακός συμπιεστής (Digital Inverter Compressor) βελτιστοποιεί την ενεργειακή τους απόδοση.

Samsung RB7000

Πιο συγκεκριμένα τα νέα μοντέλα της Samsung προσφέρουν άψογη οργάνωση των τροφίμων χάρη στους χρήσιμους και ευέλικτους εσωτερικούς χώρους και τα αναδιπλούμενα ράφια. Περιλαμβάνουν, επίσης, ρυθμιζόμενα ράφια σε ύψος για ψηλά και ογκώδη αντικείμενα ή τρόφιμα ανάλογα με τις ανάγκες των καταναλωτών.

Ο μίνιμαλ σχεδιασμός των νέων ψυγειοκαταψυκτών ταιριάζει σε όλα τα στυλ. Με ποιοτικό φινίρισμα, ο σχεδιασμός τους ολοκληρώνεται με την πλήρως επίπεδη πόρτα χωρίς χερούλια, έτσι ώστε να ταιριάζει απόλυτα στο ύφος της κάθε κουζίνας και με άνοιγμα 90ο για τη μέγιστη διευκόλυνση στη χρήση.

Ο ψηφιακός συμπιεστής (Digital Inverter Compressor) μπορεί να προσαρμόζει την ταχύτητά του σε 5 διαφορετικά επίπεδα ψύξης, εξασφαλίζοντας χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και μεγαλύτερη αξιοπιστία, καθώς γίνεται συνεχής παρακολούθηση της θερμοκρασίας σε ολόκληρο το σώμα του ψυγείου. Έτσι επιτυγχάνεται η αθόρυβη λειτουργία της συσκευής και η οποία συνοδεύεται από 10ετή εγγύηση στο μοτέρ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νέες σειρές ψυγειοκαταψυκτών ενσωματώνουν τη νέα τεχνολογία Twin Cooling Plus, η οποία εξασφαλίζει δύο ανεξάρτητα κυκλώματα ψύξης και κατάψυξης, ενώ παράλληλα ο αέρας διανέμεται σε κάθε γωνία του ψυγείου. Χάρη στη συγκεκριμένη τεχνολογία, οι οσμές δε συγχέονται και δε μεταφέρονται από την ψύξη στην κατάψυξη και αντίθετα. Επιπλέον, επιτυγχάνεται ομοιόμορφη κατανομή της ψύξης, χωρίς διακυμάνσεις στη θερμοκρασία, στο λιγότερο δυνατό χρόνο, με αποτέλεσμα τα τρόφιμα να διατηρούν τη φρεσκάδα τους για περισσότερο χρονικό διάστημα.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.