Δείτε το νέο πανέξυπνο ψυγείο 3 χώρων της Whirlpool!

0

Το Cool Home βρέθηκε στην έκθεση ηλεκτρονικών CE China, στην πόλη Σεντζέν της Κίνας, στην οποία πλήθος εταιρειών είχαν λευκές συσκευές και μικροσυσκευές στα περίπτερά τους, προς επίδειξη. Ένα από αυτά ήταν και το έξυπνο ψυγείο της Whirpool με 3 ανεξάρτητους χώρους και πολλές λειτουργίες μέσω της οθόνης του!

whirpool smart fridge (9)

Τo μοντέλο αυτό διαθέτει τρείς διαφορετικούς χώρους, μία κατάψυξη, μια συντήρηση και έναν ενδιάμεσο χώρο που μπορεί να λειτουργήσει και στα δύο modes. Μέσω της οθόνης του μπορείτε να ρυθμίσετε ξεχωριστά και με ακρίβεια τη θερμοκρασία του κάθε χώρου, αλλά και να απενεργοποιήσετε έως και 2 από τους 3, για εξοικονόμηση ενέργειας, εάν λείπετε διακοπές ή δεν έχετε πολλά πράγματα προς συντήρηση.

whirpool smart fridge (3) whirpool smart fridge (2) whirpool smart fridge (5)

Μέσω της οθόνης και του ενσωματωμένου software, μπορείτε επίσης να αναπαράγετε τη μουσική που θέλετε, ώστε να σας διασκεδάζει όσο βρίσκεστε στην κουζίνα, να δείτε συνταγές για διάφορα πιάτα και πως θα τα παρασκευάσετε, να βρείτε τη θερμοκρασία διατήρησης διαφόρων τροφίμων αν δεν την γνωρίζετε και φυσικά να αγοράσετε τρόφιμα online!

Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν διατίθεται προς το παρόν στην ελληνική αγορά.

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.