Δείτε πόσο κοστίζουν τα σπίτια σε κάθε ελληνικό νησί! (ευρώ/τ.μ)

0

Μια ενδιαφέρουσα έρευνα και τα αποτελέσματά της δημοσίευσε το site εύρεσης κατοικίας, spitogatos.gr και σας τα παρουσιάζουμε!

Τα αποτελέσματα είναι ενδεικτικά της μέσης τιμής αγοράς κατοικίας για κάθε νησί της Ελλάδας, ενώ για όσα νησιά δεν υπάρχουν στη λίστα, δεν υπήρχε επαρκές δείγμα για σαφή αποτελέσματα. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως τις ακριβότερες κατοικίες διαθέτει, όπως αναμενόταν, η Μύκονος, με 4.759 ευρώ/τ.μ., ενώ κοντινή δεύτερη είναι η Πάτμος με κόστος 4.064 ευρώ/τ.μ.! Την τριάδα συμπληρώνει η Σαντορίνη με κόστος 3.130 ευρώ/τ.μ.

τιμες σπιτιών νησιά spitogatos

Το Spitogatos Network είναι το ισχυρότερο δίκτυο online υπηρεσιών με αγγελίες ακινήτων στην Ελλάδα και την Κύπρο. Περιλαμβάνει τις τρεις μεγαλύτερες ιστοσελίδες αποκλειστικά με αγγελίες real estate, Spitogatos.gr, Tospitimou.gr και Spiti24.gr, με περισσότερες από 30 εκατομμύρια επισκέψεις το χρόνο. Αποτελώντας τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων ακινήτων & επαγγελματιών του ελληνικού real estate, και με βάση τα στοιχεία που συγκεντρώνει από τους εκατομμύρια χρήστες των ιστοσελίδων και των Mobile εφαρμογών του Spitogatos Network, έχει μια πολύ ρεαλιστική εικόνα της αγοράς και αποκλειστικά δεδομένα από τη διαμόρφωση της προσφοράς και τη ζήτησης ακινήτων.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.