Δείτε τα ρούχα που δεν… βρέχονται!

0

Η νανοτεχνολογία έχει κάνει αλματώδη πρόοδο τα τελευταία χρόνια και έχει ήδη αρχίσει να μπαίνει στην καθημερινή ζωή των καταναλωτών, ακόμη και με σχετικά φθηνά προϊόντα. Από επικαλύψεις smartphones και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών ώστε να είναι αδιάβροχες, μέχρι τα… αδιάβροχα ρούχα!

Κάπως έτσι «λειτουργούν» και τα ρούχα της Ably! Η Ably χρησιμοποιεί την τεχνολογία Filium στα ρούχα που διαθέτει, η οποία τα κάνει ανθεκτικά στο νερό, τις μυρωδιές και τους λεκέδες! Σκεφθείτε πόσες περιπτώσεις καλύπτει μια τέτοια τεχνολογία… Ρούχα μωρών ή παιδιών που λερώνονται συνέχεια, ένα κρασί ή ένα παγωτό που πέφτει στο παντελόνι σας, μια ξαφνική μπόρα στο δρόμο… τα ρούχα της Ably μπορούν να απωθούν ακόμα και… τον ιδρώτα, το οποίο σημαίνει πως δε μουσκεύουν και άρα μένετε πιό καθαροί και… δεν μυρίζετε έντονα, ακόμα και μετά το γυμναστήριο!

ably (2)

Ακόμα και πηχτή σοκολάτα, κρασί, καφές, δε μπορούν να λερώσουν τα ρούχα αυτά, άρα δε χρειάζεται και να τα… πλένετε τόσο συχνά! Και στην περίπτωση που τα μουσκέψετε τελείως με νερό, στεγνώνουν 40% πιό γρήγορα!

Ωστόσο, τα ρούχα έχουν τη γνώριμη, σε όλους μας, υφή, είναι φτιαγμένα για να είναι φιλικά προς το περιβάλλον και το χρήστη και μπορούν να «αναπνέουν» κανονικά για να αποβάλλει το σώμα μας τη ζέστη!

Δείτε τα βίντεο και θα καταλάβετε…

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.