Δείτε τις έξυπνες λύσεις για το σπίτι που παρουσίασε η Lenovo στη CES 2017!

0

Μετά από μια σειρά ερευνών που εστίασαν σε προβλήματα και ανάγκες καταναλωτών, σχεδιάστηκε το Lenovo Smart Assistant, ένας νέος, mainstream ψηφιακός προσωπικός βοηθός, με φωνητικές cloud- based υπηρεσίες Amazon Alexa που παρουσιάστηκε στη CES 2017.

lenovo-smart-assistant

Σε συνεργασία με την Amazon, το κομψό Lenovo Smart Assistant έχει σχεδιαστεί για να αναγνωρίζει τις φωνητικές εντολές του χρήστη και να προχωρά σε αναζήτηση στο Διαδίκτυο, αναπαραγωγή μουσικής, δημιουργία λιστών, υπενθυμίσεις και ακόμα περισσότερα. Και καθώς η βάση δεδομένων της Alexa συνδέεται με το cloud, εξελίσσεται διαρκώς και γίνεται πιο ‘’έξυπνο’’.

lenovo-smart-assistant-2

Το Lenovo Smart Assistant έχει επίσης σχεδιαστεί να ‘’τρέχει’’ έξυπνες’’ συσκευές στο σπίτι, καθώς επίσης και να βοηθά υπάρχουσες συσκευές να διευρύνουν τις δυνατότητες χρήσης τους.

Το Lenovo Smart Storage δε θα σας αφήσει ποτέ χωρίς διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο. Είναι μία «έξυπνη» πρόταση που η κινεζική εταιρεία παρουσίασε στο πλαίσιο της CES 2017, πρακτικά ένας ασφαλής ψηφιακός χώρος αποθήκευσης που προσφέρει λύσεις με τεράστια χωρητικότητα, έως και 6TB, δυνατότητα dual-band ασύρματης πρόσβασης και αυτόματουσυγχρονισμού πολλαπλών συσκευών.

lenovo-smart-storage2

Σχεδιασμένο για ασφαλή και P2P (peer-to-peer) πρόσβαση σε αρχείο media δεδομένων όπως φωτογραφίες, μουσική και έγγραφα, το Lenovo Smart Storage προσφέρει στους χρήστες άμεσο έλεγχο δεδομένων.

lenovo-smart-storage

Επιπλέον, χάρη στο ενσωματωμένο software για αναγνώριση χαρακτηριστικών προσώπου, μπορεί να οργανώσει ένα ολόκληρο αρχείο φωτογραφιών, βάσει των προσώπων που εμφανίζονται σε αυτές, με υψηλή ακρίβεια.

Έχοντας έμπνευση από την εντυπωσιακή ανάπτυξη των smart TV με πρόσβαση στο Internet, η Lenovo δημιούργησε και παρουσιάζει το Lenovo 500 Multimedia Controller.

lenovo-500-multimedia-controller

Πρόκειται για ένα state-of-the-art ασύρματο multi-touch trackpad με υποστήριξη Windows 10 gesture, που λειτουργεί τόσο ως και Keypad όσο και ως Mouse και χωρά στην παλάμη του χεριού σας. Βελτιώνει σημαντικά όχι μόνο τον τρόπο που οι χρήστες συνδέονται στο PC τους, στο Internet και στις οθόνες, αλλά και επαναπροσδιορίζει την έννοια των συσκευών HID (Human Interface Device) συσκευές, το πώς είναι και πώς λειτουργούν.

lenovo_500_multimedia_controller_front

Η επιφάνεια του πληκτρολόγιου διπλασιάζεται με τεχνολογία κινήσεων Windows 10 και multi-touch capacitive touchpad, κάτι που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να πληκτρολογούν όπως ακριβώς και σε ένα συνηθισμένο keypad ή να χρησιμοποιούν την επιφάνεια του όπως σε ένα touchpad.

Μία ακόμη από τις πολλές ανακοινώσεις της Lenovo φέτος στο Las Vegas που πραγματικά θα θέλαμε να δούμε σύντομα και από κοντά στα γραφεία μας.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.