Δωρεάν όλα τα κανάλια της Nova και σε ποιότητα HD!

0

Η Nova, προχωράει σε μία ακόμα πολύ μεγάλη αναβάθμιση των υπηρεσιών της! Από την 1η Αυγούστου, όλοι οι συνδρομητές της θα απολαμβάνουν την εμπειρία Nova HD δωρεάν!

Nova - Ζεις καλύτερα!

Η θέαση περιεχομένου σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας δεν θα έχει πλέον καμία χρέωση, ενώ ανάμεσα στα κανάλια που θα εκπέμπουν σε High Definition είναι και όλα τα Novacinema, όλα τα Novasports καθώς και το Novalifε!

Αναλυτικά, τα κανάλια που θα απολαμβάνουν σε High Definition όλοι οι συνδρομητές της Nova, ανάλογα με το πακέτο συνδρομής τους, χωρίς καμία χρέωση, είναι τα κινηματογραφικά κανάλια Novacinema1HD, Novacinema2HD, Novacinema3HD, Novacinema4HD, NovalifeHD, ARTE HD, τα αθλητικά κανάλια Novasports24HD, Novasports1HD, Novasports2HD, Novasports3HD, Novasports4HD, Novasports5HD, Eurosport1 HD, MotorsTV HD, το παιδικό κανάλι Boomerang HD σε αποκλειστικότητα, τα κανάλια της FOX, FOX HD, FOX Life HD και FOX Sports HD, τα βραβευμένα κανάλια ντοκιμαντέρ National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, Discovery Showcase HD, RT Documentary HD, το ψυχαγωγικό κανάλι E!Entertainment HD, το ειδησεογραφικό κανάλι Russia Today HD, το μουσικό κανάλι MTV LIVE HD, τα κανάλια ερωτικού περιεχομένου Redlight HD, Hustler HD & Dorcel HD, το κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης ΕΡΤ HD, ενώ σύντομα έρχονται και άλλα κανάλια σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας!

Nova HD

Μαζί με την εικόνα High Definition, την εμπειρία της κινηματογραφικής αίθουσας συμπληρώνει ο ήχος Dolby Digital Surround 5.1 που συνοδεύει όλα τα κανάλια της Nova, κάνοντας τους συνδρομητές να αισθάνονται ότι βρίσκονται στο κέντρο της δράσης!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.