Δώρο μία προπληρωμένη Visa αξίας 100€ με κάθε αγορά τηλεόρασης της σειράς Samsung KU6500!

0

Με μια προπληρωμένη κάρτα αξίας 100€ από τη Visa θα ανταμείβει η Samsung Electronics Hellas όσους αποκτήσουν τη Samsung Curved 4K UHD TV της σειράς KU6500 με Visa έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2016.

Η προσφορά ισχύει για όλα τα μοντέλα της σειράς KU6500 (43, 49 ή 55 ίντσες) μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Για την απόδοση του δώρου, οι καταναλωτές θα χρειαστεί να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση www.SamsungTVpromo.gr,να ανεβάσουν τα αποδεικτικά στοιχεία αγοράς και πληρωμής με Visa και θα αποκτήσουν την προπληρωμένη κάρτα Visa αξίας 100€.

Samsung KU6500_VISA

Η Samsung Curved 4K UHD TV της σειράς KU6500 προσφέρει αληθινή κινηματογραφική εμπειρία από την άνεση του καθιστικού. Η νέα σειρά τηλεοράσεων της Samsung ξεχωρίζει χάρη στις τεχνολογίες Active Crystal Color, Auto Depth Enhancer και HDR. Η τεχνολογία Active Crystal Color ενισχύει την απόδοση του λευκού, δίνοντας τη δυνατότητα μιας ευρύτερης γκάμας πιο φυσικών χρωμάτων. Επιπλέον, μειώνεται και η κατανάλωση ενέργειας.

Παράλληλα, αναδεικνύονται λεπτομέρειες που παλαιότερα κρύβονταν στα πιο φωτεινά σημεία της οθόνης κατά την παρακολούθηση περιεχομένου HDR. Επίσης, η τεχνολογία Auto Depth Enhancer προσδίδει εκπληκτικό βάθος στην εικόνα, εφαρμόζοντας διάφορα επίπεδα αντίθεσης σε διαφορετικά σημεία της οθόνης.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.