Δώστε ενέργεια στη ζωή σας με τα νέα συστήματα ντους GROHE που προσφέρουν μια αναζωογονητική εμπειρία στο ντους

0

Τα νέα συστήματα ντους της GROHE συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα, την εξατομικευμένη ευχαρίστηση και την εξοικονόμηση νερού.

Χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση και την απόλαυση, τα τρία νέα καινοτόμα, υψηλής ποιότητας συστήματα ντους της GROHE, παγκόσμιου ηγέτη στις ολοκληρωμένες λύσεις για το μπάνιο και την κουζίνα, αποτελούν την ιδανική λύση για κάθε ανάγκη, καθώς συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα με την ευχαρίστηση και τιμές για όλους.

Το ντους μας είναι μια μικρή καθημερινή απόλαυση που αφιερώνουμε στον εαυτό μας, μετά από μια δύσκολη μέρα για να μας «δώσει ενέργεια». Τα συστήματα ντους της GROHE με τη μεγάλη ποικιλία που διαθέτουν ικανοποιούν κάθε μας ανάγκη, «δίνοντάς μας ενέργεια» κάθε στιγμή της ημέρας. Ο τέλειος συνδυασμός ντους κεφαλής, χειρός και θερμοστάτη προσαρμόζονται στις ανάγκες μας, ενώ με την προηγμένη τεχνολογία GROHE EcoJoy, εξοικονομείται νερό, επιτυγχάνοντας έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής.

Τρία διαφορετικά συστήματα ντους GROHE για κάθε ανάγκη! 

Το σύστημα ντους GROHE Tempesta 250, περιλαμβάνει το ντους κεφαλής 250 mm, σε στρογγυλό ή τετράγωνο σχήμα, ενώ διαθέτει σπρέι ψεκασμού. Το σύστημα ολοκληρώνεται με το ντους χειρός Tempesta Cosmopolitan 100 και τον θερμοστάτη, εξοπλισμένο με τεχνολογία GROHE TurboStat που διασφαλίζει ότι το νερό θα έχει σταθερή θερμοκρασία χωρίς δυσάρεστες διακυμάνσεις. Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό του λεπτεπίλεπτου, minimal ντους κεφαλής είναι η τεχνολογία GROHE EcoJoy, με την οποία εξοικονομείται νερό.

Το GROHE Euphoria shower system, το νέο σύστημα ντους της GROHE, προσφέρει ευεξία στο μπάνιο καθώς διαθέτει ντους κεφαλής 260 mm, για πλήρη κάλυψη του σώματος, τρεις τύπους ψεκασμού, αλλά και την εναλλακτική πρόταση με ντους κεφαλής 310 mm και ντους χειρός Euphoria 110 Massage. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, ο θερμοστάτης του είναι εξοπλισμένος με την τεχνολογία GROHE CoolTouch, όπου διατηρεί το νερό σε σταθερή θερμοκρασία χωρίς δυσάρεστες αυξομειώσεις. Επιπλέον, οι λαβές εγγυώνται τον ακριβή έλεγχο ροής του νερού, ακόμη και αν έχουμε σαπούνι στα χέρια μας, ενώ χάρη στο FastFixation, τα συστήματα ντους μπορούν να αναβαθμιστούν με ευκολία, καθώς προσαρμόζονται στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις του μπάνιου μας.

Για εξατομικευμένη ευχαρίστηση στο ντους, το σύστημα GROHE Rainshower SmartActive διαθέτει έξυπνο ντους χειρός: Η τεχνολογία SmartTip επιτρέπει την εύκολη εναλλαγή μεταξύ των τριών ψεκασμών, απλώς με ένα άγγιγμα. Επιπλέον, το GROHE DripStop ελαχιστοποιεί το ενοχλητικό στάλαγμα μετά την απενεργοποίηση του ντους χειρός, βάζοντάς το στη λειτουργία ψεκασμού Rain and Jet. Επίσης, το ντους κεφαλής 310 mm παρέχει πλήρη κάλυψη σώματος από την κορυφή του κεφαλιού και ο θερμοστάτης διατηρεί το νερό σε σταθερή θερμοκρασία χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις.

Ευχαριστηθείτε την απόλαυση που προσφέρουν τα συστήματα ντους της GROHE και «δώστε ενέργεια» στη ζωή σας! 

 Μπείτε στη ψηφιακή πλατφόρμα GROHE X και ανακαλύψτε ακόμα περισσότερες λύσεις για το μπάνιο σας κάνοντας κλικ εδώ: 360º Showers Room.

Ακολουθήστε τους λογαριασμούς της GROHE στα social media  Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn και YouTube.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.