Εκπτώσεις που… μετράνε για το σπίτι από την Praktiker

0

Η Praktiker Hellas, το No. 1 ελληνικό δίκτυο καταστημάτων Home Improvement & DIY, μας προσκαλεί στις εκπτώσεις της, οι οποίες θα καλύψουν κάθε μας ανάγκη για τη μεταμόρφωση του προσωπικού μας χώρου.

Με εκπτώσεις που…μετράνε για το σπίτι, μπορούμε να βρούμε πρακτικά τα πάντα για να υποδεχτούμε τη Νέα Χρονιά με αλλαγές και ανανεωμένη διάθεση. Με -60% σε όλα τα στρώματα, αλλά και με δωρεάν μεταφορικά, απολαμβάνουμε καλύτερο και πιο ξεκούραστο ύπνο. Δημιουργούμε την πιο cozy ατμόσφαιρα στο σαλόνι μας για να μαζευόμαστε με την παρέα μας, με έως -50% σε όλους τους γωνιακούς καναπέδες και με έως -50% σε αμέτρητα σχέδια χαλιών.

Επίσης, με -50% σε όλες τις συσκευές θέρμανσης δημιουργούμε την πιο ζεστή ατμόσφαιρα στον χώρο μας. Παράλληλα εξασφαλίζουμε και καθαρή ατμόσφαιρα με έως -35% σε όλους τους αφυγραντήρες. Ακόμη, για να είμαστε προετοιμασμένοι για όλες τις καιρικές συνθήκες, χειμώνα – καλοκαίρι, μπορούμε να αποκτήσουμε όλα τα Κλιματιστικά Toshiba – Daikin – JuroPro με όφελος έως 150€ και με δωρεάν εγκατάσταση. Ταυτόχρονα, η Praktiker είναι και σύμμαχός μας στις χειμερινές μας αποδράσεις καθώς βρίσκουμε όλες τις αλυσίδες και πανιά χιονιού Kaver έως -35%. Τέλος, τώρα είναι η ευκαιρία να αρχίσουμε τα μαστορέματα, καθώς μπορούμε να βρούμε ηλεκτρικά εργαλεία έως -40%.

Ταυτόχρονα, έως τις 23/1, βρίσκεται σε ισχύ και το φυλλάδιο της Praktiker στο οποίο μπορούμε να ανακαλύψουμε μοναδικές τιμές και σε επιπλέον κατηγορίες, οι οποίες θα μεταμορφώσουν τον χώρο μας.

Μέσα από τα 16 καταστήματά Praktiker σε όλη την Ελλάδα, τηλεφωνικά στο 800 100 1122 (από σταθερό) ή το 211 100 1122 (από σταθερό ή κινητό), αλλά και στο praktiker.gr, μπορούμε να κάνουμε τις αγόρες μας με έως και 48 άτοκες δόσεις. Ενώ για αγορές άνω των €250, μπορούμε να φτιάξουμε το δικό μας πλάνο δόσεων μέσω της υπηρεσίας «Δ-ΟΣΗ θέλεις»! Επιπλέον, μπορούμε να επωφεληθούμε και από τις μοναδικές προσφορές, τις ειδικές εκπτώσεις καθώς και τις προσωποποιημένες υπηρεσίες που προσφέρει το πρόγραμμα επιβράβευσης myPraktiker!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.