Ένα ετοιμόρροπο παρεκκλήσι μεταμορφώθηκε σ’ έναν απίστευτο ξενώνα

0

Είναι ορισμένες μεταμορφώσεις που σε αφήνουν με ανοιχτό το στόμα. Φανταστείτε τώρα το κλασικό παρατημένο εκκλησάκι που έχει αρχίσει να γκρεμίζεται από τη φθορά του χρόνου να το βλέπει ένα έμπειρο μάτι και να λέει εγώ μέσα θα φτιάξω ένα απίστευτο σπιτικό, στην συγκεκριμένη περίπτωση έναν ξενώνα. Αυτό ακριβώς κατάφερε η Evolution Design στην Αγγλία και στην περιοχή North Pennines εκεί στις υπέροχες καταπράσινες εξοχές.

Evolution-Design-The-Chapel14-1020x610
Το εκκλησάκι του 19ου αιώνα άλλαξε εντελώς μορφή και μετατράπηκε σ’ ένα «guest home» που δεν χορταίνεις να το χαζεύεις. Τα βασικά χαρακτηριστικά του έμειναν άθικτα ωστόσο ο υπόλοιπος χώρος ανακαινίσθηκε για τα καλά.

Evolution-Design-The-Chapel8-1020x610
Τα αψιδωτά παράθυρα γεμίζουν το χώρο με φως και δίνουν την γοτθική πινελιά στη μοντέρνα διακόσμηση.

Evolution-Design-The-Chapel7-1020x610
Η απλότητα του χώρου μαζί με τα ιστορικά σημεία που έμειναν στη θέση τους δίνουν αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα. Εδώ το σαλόνι που συνδέεται με την ανοιχτή κουζίνα.

Evolution-Design-The-Chapel4-1020x610
Το Chapel on the Hill διαθέτει τέσσερις κρεβατοκάμαρες, κουζίνα, μεγάλο living room και απίστευτη θέα στην εξοχή. Ένας ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να ξεφύγουν από τη φασαρία της πόλης και να χαλαρώσουν μακριά απ’ αυτήν.

Evolution-Design-The-Chapel5-1020x610
Πηγή: Inhabitat

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.