Ένα στολίδι στο μπάνιο του Κωνσταντίνου Δέδε!

0

Ένα λαμπερό χαμόγελο είναι απόδειξη ομορφιάς και δύναμης, καθώς δείχνει τα υγιή και καλά περιποιημένα δόντια μας. Ένα λαμπερό σετ λευκών μαργαριταριών όχι μόνο προσθέτει γοητεία και λάμψη στην εμφάνισή μας, αλλά αντικατοπτρίζει επίσης τη δέσμευσή μας στη στοματική υγιεινή. Αντιπροσωπεύει τις επιμελείς προσπάθειες που καταβάλλονται για τη διατήρηση γερών δοντιών, τα οποία παίζουν καθοριστικό ρόλο στη μάσηση, την ομιλία και τη γενική ευεξία. Ένα λαμπερό χαμόγελο αποπνέει αυτοπεποίθηση, προσκαλώντας τους άλλους να ασχοληθούν και να μοιραστούν τη ζεστασιά του. Λειτουργεί ως υπενθύμιση ότι η φροντίδα των δοντιών μας όχι μόνο ενισχύει τη σωματική μας ελκυστικότητα αλλά συμβάλλει επίσης στη συνολική υγεία και αυτοπεποίθησή μας.

Ο Κωνσταντίνος Δέδες, ενεργό μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου, έχει ξεχωρίσει στον χώρο για την αφοσίωσή του και είναι η «αιτία» για πολλά διάσημα χαμόγελα! Ο πιο επιτυχημένος χειρουργός οδοντίατρος στον τομέα του (και όχι μόνο εκεί) έρχεται να μας συστήσει ένα νέο προϊόν από την Piuma Care Greece που θα μας εξασφαλίσει άψογη στοματική υγιεινή και το πιο λαμπερό χαμόγελο.

Η Piuma Care Greece αποτελεί τον απόλυτο συνδυασμό αισθητικής, επιστημονικής έρευνας και τεχνολογίας για τη στοματική υγιεινή. Είναι ένα ecofriendly προϊόν καθώς η διαδικασία παραγωγής είναι φιλική προς το περιβάλλον και χρησιμοποιεί πράσινη τεχνολογία. Προσφέρει προσεγμένο σχεδιασμό, αισθητική, επιστήμη και τεχνολογία, προλαμβάνοντας την τερηδόνα και διατηρώντας υγιή δόντια και ούλα.

Γιατί να διαλέξεις την PIUMA CARE GREECE;

  • Ο καινοτόμος σχεδιασμός της οδοντόβουρτσας με εύκαμπτη λαβή σε συνδυασμό με βιταμίνη C ή Echinacea, που είναι εμποτισμένα μέσα στις τρίχες της κεφαλής, εξασφαλίζουν αντιφλεγμονώδεις, επουλωτικές και ανοσοδιεγερτικές ιδιότητες, συμβάλλοντας στο ανοσοποιητικό σύστημα και μειώνοντας την κακοσμία.
  • Η βάση – ημερολόγιο επιτρέπει την τοποθέτηση της οδοντόβουρτσας σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Ο πατενταρισμένος σχεδιασμός της δεν αφήνει το νερό να λιμνάζει και χάρη στο ημερολόγιο που βρίσκεται στο εσωτερικό του, μας υπενθυμίζει πότε πρέπει να αλλάξουμε την οδοντόβουρτσά μας.
  • Η οδοντόκρεμα PURE WHITE είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνες A,B,C, είναι μια αποτελεσματική αντιοξειδωτική και προστατευτική οδοντόκρεμα, ιδανική για τη σωστή στοματική υγιεινή.

Η Piuma Care Greece σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Δέδε έρχονται να αλλάξουν τα πρότυπα στοματικής υγιεινής με τον μοναδικό σχεδιασμό και την υψηλή αισθητική και να προσφέρουν «ένα στολίδι στο μπάνιο σας»!

Ανακαλύψτε τα προϊόντα της Piuma Care Greece στο site : https://www.piumacare.gr/

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.